2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
ممنون عزیزم 

ناامید نباش دخترخوب من این لحظه رو چهاربار تجربه کردم، انشاالله که نتیجه میگیری

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره یادمه ال دی و بعدم سینافکت من پارسال دی میکرو کردم. امسالم احتمالا دی میشه. ناراحتم ولی چاره ای ...

عزیزم ،انشالله تا اون موقع راهی پیدا میشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم از جوابت . علائم چیزی داری شما ؟ خداکنه زودتر ماهم موعد آزمایشمون بیاد مثبت باشیم من دهم ...

من علائم خاصی ندارم کمی درد در واژن داشتم و کمی درد تخمدان که همشون زود رفتن 

من یکشنبه انتقال دادم گفتن دوهفته بعد ازمایش بده شما علائم داری؟

من علائم خاصی ندارم کمی درد در واژن داشتم و کمی درد تخمدان که همشون زود رفتن  من یکشنبه انتقال ...

والا من گهگداری زیر دلم تخمدونام تیر میکشه از دیشب کمرم یکم درد میکرد ولی امروز خیلی بیشتر کمرم درد میکنه البته همشون فکر کنم علائم داروهاس نمیشه به بارداری ربطشون بدم. انشالله باردا  باشیم شما فکر کنم یکروز زودتر از من میری آز میدی انشالله که اونروز میای و خوشحالمون میکنی عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام خانم‌ها من بتام روز ۱۲ انتقال ۸۳۱ بود امروز که ۱۴ انتقال بودم ۱۳۲۶  دوبرابر نشده خیلی نگ ...

عزیزم نگران نباش دقیقا دو برابر نمیشه یه کمی از دو برابر کمتر میشه 

همون آزمایشگاه تکرار کردی ؟

خداجونم شکرت       
مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه❤️🙏🏻❤️

به نظر که بتا خوب رشد داشته یه احتمال هم هست چون تعداد جنین زیادی انتقال دادی شاید یکیش تو این فاصله دو روز رشد نکرده باعث شده بتا زیادی بالا نره.

ولی چند روز دیگه حتما سونو برو.

خدایا شکرت
واااییی واقعا با11تاهابپرشدی؟ خیلی درد داشتی؟ شماچندسالته؟ منم ذخیرم1/2هست.  دعاکن انشالله خوب ...

بله هایپرشدم درد داشتم ولی خیلی نبود قابل تحمل بود البته بستگی داره آستانه تحمل دردت چقدر باشه🙃۳۰سالم هست گلم.ان شاالله مامان مهربون میشه مامان دوقلوها👫