2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میخوایی کجا انجام بدی تو چه مرحله ای هستی؟

من همدانم میخواستم مرکز امید انجام بدم که هزینش واقعا سنگین همسرم میگه من مشکل ندارم میدم ولی واقعا خودم راضی نمیشم فعلا به دکترگفتم دست نگه داره تاتصمیم گیری کنم

من همدانم میخواستم مرکز امید انجام بدم که هزینش واقعا سنگین همسرم میگه من مشکل ندارم میدم ولی واقعا ...

انشالله هرچی خیره براتون پیش بیاد ولی اگه مرکزت خوبه هزینشو در نظر نگیر چون اگه جنین شناس ضعیف باشه کل هزینت هدر میره 

میشه عزیزم منم خوردم همه چی ازادی جز زعفران زیاد و ادویه زیاد گرم همه چی در حد تعادل مجازی  ...

مرسی عزیزم از جوابت . علائم چیزی داری شما ؟ خداکنه زودتر ماهم موعد آزمایشمون بیاد مثبت باشیم من دهم باید آز بدم شما چندم؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
چ فکر جالبی. ولی فکرنکنم نوبت اول بگیرن. چون این روزا رویان گفت برا تشکیل پرونده و نوبت اول نیاید. ح ...

عزیزم تو چه مرحله ایی هستی؟ از یه ارگان و اداره دیگه آشنا نداری مجوز بگیرین؟ 

خدایا شکرت
سلام خانم‌ها من بتام روز ۱۲ انتقال ۸۳۱ بود امروز که ۱۴ انتقال بودم ۱۳۲۶  دوبرابر نشده خیلی نگ ...

عزیزم هر سه روز باید دوبرابر بشه نگران نباش بتات خیلی ام عالیه خداروشکر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزم. خیلی زود قسمت شما بشه. لوله هام بسته بود عزیزم

لی لاجون شما لوله هات کامل بستست؟ یا با لاپارا بازشون کردی؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام خانم‌ها من بتام روز ۱۲ انتقال ۸۳۱ بود امروز که ۱۴ انتقال بودم ۱۳۲۶  دوبرابر نشده خیلی نگ ...

حتما حتما تا چند روز آینده سونو بده 

خونریزی نداری؟

خدایا خودت مواظبش باش