2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها من لووتیروکسین میخورم. شیر سویا هم خوردم🤦‍♀️ پس دیگه هیچی شد دیگه😔

ببينيد من از دكتر غدد پرسيدم گفت ربطي نداره 

بعضي از مواد غذايي و مكمل ها به ليوتيروكسين تداخل ميده فقط كه بايد حداقل ٤ ساعت بعد از ليوتيروكسين استفاده بشه ، دكتر گفت ترجيحا ٧ ساعت بعد از مصرف ليوتيروكسين مصرف كنيم

دیگه چیا رو نوشته عزیزم میشه اینجا هم چیزایی که بهتون گفتن رو بگید که ما هم استفاده کنیم ازت خیلی مم ...

عزيزم نوشته بود اناناس تا روز ٥ روزي يه برش بخوريد ، گردو ، شير نارگيل ، گريپ فروت ، پرتقال ، بروكلي ، گل كلم ، سوپ ، پوره 

ووشته بود غذاي سرخ كردني تا جايي كه ميتونيد نخوريد ، بستني ممنوع بود ، كربوهيدرات هم خيلي كم مصرف بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم تشکردستت دردنکنه تاحالا الان دوساله دارم میخورم اینجورنشده بودم اولین باره. برم دکترحتماب ...

عزیزم عکس بگیر داشته باشی.... 

خواستی اونو نشون میدی...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم .با جنین خودمون

مبارکه فدات شم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ببينيد من از دكتر غدد پرسيدم گفت ربطي نداره  بعضي از مواد غذايي و مكمل ها به ليوتيروكسين تداخل ...

عزیزم سویا رو به خاطر تداخلش با دارو نمیگن نخورین..... 

به خاطر اینکه سویا برا کم کاری تیروئید کلا خوب نیست میگن نباید خورد..... 

مثل این میمونه مثلا برا زخم معده من چیزای ترش خوب نباشه شما بگین ایرادی نداره ترشی رو چهار ساعت به فاصله با داروی معدت بخوری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام گلم. ممنون که جواب دادین. من خیلی خیلی بیشتر از اینا دارم رعایت میکنم. حدود نه ماهه که همه ی ای ...

عزیزم همسر منم تحرکش ۱۸ بود گفتن واریکسل داره عمل کرد تحرک اومد رو ۱ و ۴ ساله داره انوااااع مولتی ویتامین هارو میخوره تکون نمیخوره قبل عمل مورفو ۶ بود بعد عمل شد ۳ اونم دیگه تکون نخورد

مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘🤣🤣 راستی عزیزم هواکشی هم میخاد؟

عزیزم بله هواگیری هم باید انجام بشه.... 

سلام عزیز دلم. ممنونم.همچنین عزیزم. خوشحالم کردی خیلی، خدا خوشحالت کنه الهی 😍😍

فدای قلب پاکت بشم گلی حونم....خیلی ممنون لز دعای قشتگت....انشاللع حاجت روابشی....😙

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اينم لينكش  https://foodmed.ir/categories/interventions/101-159

دکتر lupo متخصص تیروئید و غدد درون‌ریز می گوید : رژیم غذایی سرشار از محصولات سویا ممکن‌است باعث کاهش عملکرد تیروئید، کاهش جذب لووتیروکسین و نشانه‌های کم‌کاری تیروئید شود.

عزیزم اینجا قید شده میتونه باعث کاهش عملکرد تیروئید بشه...... 

حالا جدای از اینکه اثر دارو رو کمتر میکنه..... 

چه کاریه چیزی رو بخوریم که رو سیستم بدنمون که مشکل داره تاثیر منفیتر بذاره و ثابتم نشده چقدر میتونه تو نتیجه + گرفتن انتقال جنین موثر باشه..... 

یعنی تاثیر کاهش عملکرد تیروئید رو داره اما اثر + برا بارداری معلوم نیست داشته باشه...... 

من شخصا توصیه نمیکنم به همچین ریسکی بازمهر جور صلاح میدونین..... 

عزیزم همسر منم تحرکش ۱۸ بود گفتن واریکسل داره عمل کرد تحرک اومد رو ۱ و ۴ ساله داره انوااااع مولتی وی ...

آره عزیزم. بعضی مردا خیلی بدقلق هستن. هیچی روشون تاثیر نداره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰