2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام عزیزان

من ۸ بار ivf ناموفق داشتم

دوماه پیش پانکچر شدم ولی انتقال ندادم و پریود اولم اومد الان منتظر پریود دومم هستم که تقزیبا ۴ روزه با تاخیر که نیومده

من ۲۱ سیکلم یه خونریزی خیییلی کم صورتی رنگ داشتم که فکر میکنم بخاطر این بود که دوفاستون جای ده روز خوردن کلا ۴ روز نامنظم خوردم... 

الان بی بی گذاشتم منفی بود

هیییچ علایم پریودی ندارم. 

به نظرتون من ممکنه باردار باشم؟؟

ممکنه لک بینی لانه گزینی بوده؟

یا بخاطر اشتباه دوفاستون خوردنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهت حق میدما. اما چاره ای جز اطمینان کردن نداریم.  من خواهرم بار اولی که باردار شد بچش بیست و ...

منم دقیقا به این قضیه اعتقاد دارم.... 

من با اینکه یه - با طرا زی داشتم دکترمو عوض نکردم چون میدونستم اولا به شرایطم اشراف داره دوما هر دفعه روند قبلیو تکرار نمیکنه و داره دنبال علت میگرده..... 

این خیلی به ادم حس خوبی میده..... 

البته خوب شاید یه کم دکترا از ابزارهای آزمایش و چکاپها بیشتر استفاده کنن تکرار خطاها کمتر باشه اما بازم خودش نعمتیه...... 

خیلی از دکترا هستن که همچنان یه دور باطل رو تکرار میکنن..... 

خود من دقیقا دو سال قبل مراجعم به مراکز ناباروری همس داشتم لتروزول و کلومفین میخوردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهت حق میدما. اما چاره ای جز اطمینان کردن نداریم.  من خواهرم بار اولی که باردار شد بچش بیست و ...

این دکتر هفتمیه که من میرم! قبلش خیلی وسواس گرفته بودمو بعد دیدم هر کدوم یک ایرادی دارن. بله به قول تو هر آدمی یه نقطه ضعفی داره و منم بجز این یک تجربه منفی تجربه بدی ازشون ندارم. به امید خدا همگی این دوره رو با موفقیت بگذرونیم و تو هم نی نی تو به خوشی و سلامتی بغل بگیری.

در مجموع نگران نیستم بیشتر وسواسیم، هر چه خدا بخواد. واقعا تو این پروسه که میری میبینی نود درصدش دست خودت نیست. دست خداست.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم مبارکت باشه شما تیروئیدت چند بود؟ 

سلام عزیزم ،من تیرویید کم کار دارم ولی با قرص کنترل شده 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزان من ۸ بار ivf ناموفق داشتم  دوماه پیش پانکچر شدم ولی انتقال ندادم و پریود او ...

عزیزم انشالله از بارداریه... 

اما نامنظم خوردن دوفاستون برا من همچین مشکلی بوجود آورده بود...... 

دو روز یادم رفته بود بخورمدقیقا بیست روز به خونریزیری افتادم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چند روز پیش معاینت کرد؟ 

دیروز

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

دیروز

اوکی انشالله که همه چی روبراهه ولی احتیاطا رعایت کن چون بعضیا بودن بعد انتقال عوارض هایپری سراغشون اومده شما حداقل تا دو هفته احتیاط کن و کار سنگینم نکن...... 

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی چطوره؟ یعنی تواون ماهی که خراش دادی باردارشدی؟؟ درد داره خراش؟ 😨😨 میگم ببخ ...

سلام مهربون جون😍 منو جوجه خوبیم خداروشکر، خودت خوبی؟

آره عزیزم همون سیکل انتقال نمیدونم روز دوم پری بودم یا سوم رفتم مطب دکترم برام خراش داد

درد که داره ولی با مسکن کمی کمتر میشه ولی فکر کنم می ارزه دکتر من که خیلی قبولش داره میگه موثره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اوکی انشالله که همه چی روبراهه ولی احتیاطا رعایت کن چون بعضیا بودن بعد انتقال عوارض هایپری سراغشون ا ...

چشم

ممنونم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭