2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خیلی ممنونم مهربان.چشم همه را انجام میدم    فقط اینکه سفیده تخم مرغ رو از همین الان بخورم ...

عزیزم من خودم از دو ماه قبل پانکچر و شروع سیکل شروع کرده بودم..... 

هر چه زودتر شروع کنی بیشتر اثر میذاره...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مبارکت باشه و امیدوارم نتیجه ی مثبت بگیری.. من هپارین میزنم و با همین مشکل درگیرم و تقریبا شکمم همه ...

ممنونم از پاسخگوییتون.تاحالا اصلن درد نداشتم نمیدونم چرا اینبار اینطوری شد.شمام انتقال داده بودین؟مثبت شدین ان شالله؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان  من روز هفتم انتقال هستم  درد تخمدان دارم ايا طبيعيه؟  جنين فريز انتقال دادم

عزیزم از اثرات داروهاست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات عزیزم.....  چطوری مامانی.....  وروجک خوبه؟

قربون شما

وروجک.هم.خوبه 4روز پیش تولد1سالگیش بود😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
از حالت تهوع دارم میمیرم شوهرم میگه امکان نداره ولی نکنه باردار باشی انقده که هرچیزی  میبینم ...

عزیزم روز چند انتقال بودی ببخش اطلاعات زیاده یادم نمیمونه..... 

فدااات ملیکا جون. اگه جفتت خلفی باشه احتمالا همون هفته ۱۶ یواش یواش حس میکنی. راستی خیلی وروجکن، من ...

سلام عزیزم ببخشید که باز من ازت سوال دارم. من هفته پیش ان تی انجام دادم پیش دکتر محمدی که عدد ان تی دو قلوها شکرخدا خوب بود یکی ۱/3  و اون یکی ۱/۵ دیروز هم جواب ازمایشم اومد که زده ریسک پایین. حالا با توجه به اینا ممکنه برام ِآزمایش دیگه ایی مثل آمینوسنتز بنویسن؟ 

یکشنبه پیش دکتر متین هم وقت دارم می خوام بدونم که باز دکتر متین سونو میکنه یا نه؟

خدا بخواد بگیره کاری به بلاست و سه روزه نداره که. من دوستم اصرار کرد جنیناش بلاست شن و متاسفانه همه ...

من داخل هر نی سه تا جنین دارم یکیش ۸سلولی a ، یکیش ۸ سلولی ab ، یکیشم ۶سلولی aهست. البته ۶ تا نی همین شرایط دارم یعنی ۱۸ تا جنین.. دکتر گفت کیفیتشون عالیه و هر سه تارو انتقال میده به نظرت حداقل یکیش میگیره؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سینال اف و hmg  چهار روز هم اورگالوترون قبل پانکچر هم امپولای واریو پپتایل و یه دونه hcg سه ...

عزیزم به نظرم احتمالا از عوارض هایپری باشه احتیاطا با مرکز تماس بگیر ببین چی میگن..... 

پودر پروتئین معمولا تجویز میکنن...... 

سفیده هر چند تا میتونی بخور..... 

سفیده تخم مرغ آلبومین داره و برای هایپریام همین سرم آلبومین تجویز میکنن..... 

تا حایی که میتونی بخور..... 

هر چند تا که بتونی..... 

۵-۶ تا.... 

ورم که نداری؟ 

پاهات؟ 

بیمارستان آرش تو تهرانپارس تخمکام زیاد بود ولی کلا ۷ تا جنین فریز دارم

عزیزم فولیکول زیادی تحریک شدن اما نتونستن خوب رشد کنن.... 

منکه نگفتم‌ دکترمم چیزی نگفت بعد پانکچر گفت سه روز دیگه برم انتقال یعنی خودش اندازه گرفته؟چون میگفتن ...

شاید موقع پانکچر اندازه گرفته.. شایدم زیاد لزومی نداره این کار ولی من خودم خواستم که دیگه برای بعد کاری نمونه.. ان شاالله دوباره خواستی سیکلو شروع کنی به دکترت بگو حتما

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
قربون شما وروجک.هم.خوبه 4روز پیش تولد1سالگیش بود😍

ای جانم..... 

انگاری همین دیروز نبود..... 

خدایا شکرت..... 

انشالله تولد 120 سالگیش....

سلام عزیزم ببخشید که باز من ازت سوال دارم. من هفته پیش ان تی انجام دادم پیش دکتر محمدی که عدد ان تی ...

عزیزم گوارای وجودت و به سلامتی بغلشون کنی...

نه دیگه لزومی نداره.....

آمینوسنتز یه تست تهاجمی الکی الکی که انجام نمیدن..... 

من داخل هر نی سه تا جنین دارم یکیش ۸سلولی a ، یکیش ۸ سلولی ab ، یکیشم ۶سلولی aهست. البته ۶ تا نی همی ...

انشالله عزیزمچرا که نه؟