2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم شما روز چندم سیکلت پانکچر شدی؟ من امروز روز دوازدهمم ولی فولیکولام کوچیک بود دیروز. بهم گ ...

نگران نباش. وقتی فولیکول کوچیک باشه که ازاد نمیشه. اینکه چندمین روز پانکچر شی بسته به شرایط بدنت داره برا من فکر کنم روز پانزدهم شانزدهم بود. بعضی دوستان روز هجدهم پانکچر شدن. حتی من روز بیستم هم دیدم. به دکترت اعتماد کن و اصلا به این یه موضوع فکر نکن.

النا جون منم دلم میخواست بلاست انتقال بدم دکترم قبول نمیکنه احتمالا سه تا سه روزه انتقال بده 

خدا بخواد بگیره کاری به بلاست و سه روزه نداره که. من دوستم اصرار کرد جنیناش بلاست شن و متاسفانه همه رو از دست داد با اینکه میتونست با جنین سه روزه شانسشو امتحان کنه. من دیدم جنین گرید آ نگرفته ولی بی و سی گرفته. ما تلاشمون میکنیم. اول به خدا توکل میکنیم. بعد به دکترمون اعتماد میکنیم. ایشالا دوتاش برات میگیره. خدایی سه قلو دیگه واقعا سخته. دوقلو هم سخته ها. ولی دوتاش میگیره برات ایشالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

براي يبوست كيوي هم خيلي عاليه ، شب اخر شب به عنوان اخرين غذا دوتا كيوي بخوريد و بعدش ديگه چيزي نخوري ...

حتما امتحان میکنم. حتما بدتر از یبوست هم تو دنیا هست ولی یبوست واقعا سخت و بده. ایشالا هیچکی گرفتارش نشه.

چسب چطوري تزريق ميشه و اسمش چيه ؟ 

آمپول gcsf

با کاتتر به رحم تزریق میکنن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره میدونم که با اون همه آمپول  تخمک کم داشتن چه ناراحتی داره! اما چون خودم تجربه هایپری رو‌د ...

تو هر چیزی خیریتی هست. به خدا تو پروسه ناباروری اینقدر با ادمایی اشنا شدم که مشکلات عجیب غریب داشتن که همش خدا رو شکر میکنم و میگم مشکل من که مشکل نیست. نمیتونی فکرشو کنی من با حال داغون چقدر همسرم و مادرمو دلداری دادم چون هی دیدم خیلی ها هستن دارن سختی های بیشتری رو تحمل میکنن. خیلی ها هستن که صبورترن.

خدایی انتظار واقعا سخته ولی تو میتونی. تو یه مامان مهربونو صبور خواهی بود که بس که سختی کشیده حتما مامان بهتری برا نی نیش خواهد بود

سلام دوستان.من هشت روزه انتقال دادم.آمپول آنوکساپارین میزنم دورناف.دیروز عصرتزریق کردم.درد آنجنانی هم نداشتم یه سوزش کوچولو.ولی از صبح حول وحوش 11به بعدیه دردی از جایکه تزریق کردم به طرف راستم میپیچه.خیلی اذیتم میکنه.کسی تجربه ای داشته راهنماییم کنه؟

سلام دوستان.من هشت روزه انتقال دادم.آمپول آنوکساپارین میزنم دورناف.دیروز عصرتزریق کردم.درد آنجنانی ه ...

مبارکت باشه و امیدوارم نتیجه ی مثبت بگیری..

من هپارین میزنم و با همین مشکل درگیرم و تقریبا شکمم همه جاش گره گره شد و درد بدی  اره ولی چاره ایی براش پیدا نکردم جز تحمل😞😞

انا جون ببخشید گلم یه سوال دارم اگه میتونید کمکم کنید من ۳ ساله درگیر عفونت واژن هستم هر دکتری میرم ...

ببین عزیزم منم همین بودم بعد گفتن عفونتت قارچی شده تا وقتی رفتم برایه ای وی اف دیدن که شوهرم عفونت داشت وبه من میداد دوبسته قرص خورد منم دارو خوردم خوب شدم

من سال ۹۴ آخرین انتقالم بود.....  ۹۵ اولین فرشتمو بغل کردن.....  بعدشم فرشته دومم قاجاقی ...

خداحفظشون کنه

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

اوکی خوبه.....  ولی شما همچنان رژیمتو رعایت کن..... اب + گوشت و مرغ و ماهی + سفیده تخم مرغ

از حالت تهوع دارم میمیرم

شوهرم میگه امکان نداره ولی نکنه باردار باشی

انقده که هرچیزی  میبینم یا هربویی حس میکنم عق میزنم🤢🤢🤮🤮🤮🤮

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

مواد پروتینی بخور. گوشت، لبنیات، دوغ فراوان، تخم مرغ، کشک میشه بدونم داروهای سیکلت چی بوده؟

سینال اف و hmg 

چهار روز هم اورگالوترون

قبل پانکچر هم امپولای واریو پپتایل و یه دونه hcg

سه روزه پانکچر شدم

بعدشم تواین سه روز روزی یه امپول گونارلیکس

خ حااالت تهووع شدید دارم

🤢🤮🤮

چند تا تخمک داشتی کجا انجام دادی

بیمارستان آرش تو تهرانپارس

تخمکام زیاد بود ولی کلا ۷ تا جنین فریز دارم