2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اخه رویان و مام را بچه ها اینجا تعریفشو میکنن صارم هم تبلیغاتشو زیاد دیدم .نمیشه که بیام همشو امتحان ...

خوب بین همین دو سه تا بیا ببین عزیزم

من خودم اولش با ترس و نگرانی رفتم رویان کلی چیزای بد شنیده بودم، ولی هیچ کدوم واقعیت نداشت،رفتم ابن سینا، نه لینکا بد باشه ولی از رویان بیشتر خوشم اومد، 

اما باز هم یه عده ناراضی هستن

یا بعضی دوستان شدیدا از نصر راضی هستن 

بعضی دیگه اصلا خوششون نمیاد 

پس واقعا برای من یکی خیلی سخته بگم کجا عالی ترین هست 

انا جون ببخشید گلم یه سوال دارم اگه میتونید کمکم کنید من ۳ ساله درگیر عفونت واژن هستم هر دکتری میرم ...

والا عزیزم راستشو بخوایی منم دقیق نمیدونم...... 

منم معمولا همیشه عفونت رو داشتم..... 

بعد درمان آندومتریوزم بهتر شده بودم..... 

اما بازم یه سالی میشه درگیرم..... 

به قول شما همش دارو استفاده میکردم خوب بودم بعد بازم شروع میش..... 

ببخشیدا چند مدت پیش که درمان کردم گفتم دیگه بدون مراقبت نز دیکی نمیکنم شاید از همسرم منتقل نیشه..... 

مدت زیادی باز نداشتم..... 

اما حس میکنم یه بار بازم تماس بدون مراقبت بود شروع شده..... 

صد درصد مطمئن نیستما اما حدس میزنم بیربط نباشه..... 

حالا به نظرم این دفعه بدنت به درمان جواب داد اینو لحاظ کن شاید همچین داستانیه.... 

البته من بازم الان دارم دارو بگیرم یه مدت طولانی میخوام بدون تماس مستقیم باشه..... 

ببینم برمیگرده یا نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جون.خوبین امروز بعد ی مدت اومدم خوشحال شدم پیامتونو دیدم😍

فدات عزیزم..... 

چطوری مامانی..... 

وروجک خوبه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم اره نت خیلی ضعیفه منم وقتی میخام بزارم پنج تا ده دقیقه طول میکشه آپلود بشه عکس

پس یه بار دیگه ترای میکنم..... 

مرسی عزیزم آمپول پروژسترون رو با زاویه ۹۰ بزنم خوبه؟

بله عزیزم مستقیم

ایشالله به امید خدا روزی همه منتظرا منم جز اونا🤩

انشالله

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
فدات‌بشم آره‌راست‌میگی انشالله‌خدااول‌‌‌به‌شماودوستان‌دیگمون‌نگاه کنه‌ بعدش‌امسال‌ماها که‌واقعا‌ ...

عزیزم نگوانشالله همگی باهم مادرمیشیم اصلاازرحمت خدا ناامیدنشو. 

ممنونم گلم چقدر خوشحال شدم لطف کردی قربونت برم. 😢😢

انشالله امروز ولادت شاه عبدالعظیم حسنی هست خداعیدی بده. 

سلام عزیزم خوبی؟ میگم یه چیزی بهت بگم حتما یادت باشه قبل از پانکچر حتما خودت داخل اتاق عمل به دکترت ...

سلام عزیزم ممنون قربونت شماخوبی? الحمدلله منم میگذرونم. 

وای اره راست میگی؟ حتمابه دکترتاکیدمیکنم ممنون گفتی, اخه من سری قبل روزسوم پری تومرکزگرفتن نمیدونم اینهاچرانگرفتن. 🤔🤔

نکته خیلی خوبی بود ممنون میگم, چسب جنینم بگم قبل انتقال بزنم؟؟ 

والا عزیزم راستشو بخوایی منم دقیق نمیدونم......  منم معمولا همیشه عفونت رو داشتم.....  ب ...

اخه انا جون من نمیتونم به هوا اینکه ناباروری دارم جلو گیری کنم ولی همیشه قبلش همسرم خودشو با محلول شستشو اقایان میشوره دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم

من یه دونه روز پنجم  کی بیبی میزنی؟

بسلامتی عزیزم انشاءلله زودی خبر مثبت شدنتو بزاری 

والا بی بی ندارم و تصمیمم ندارم بزنم 

چون علائمی ندارم دیگه وایمیستم روز آزمایش 

خداجونم شکرت