2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
دوستان من روزهشت سیکل تعدادی زیادفولیکول باسایز۱۱داشتم بنظرتون چقداحتمال هایپرشدن هست؟توسیکل ای وی ا ...

منظور از زیاد چند تاس بستگی داره یکی میبینی با 7تا فولی هایپر میشه یکی میبینی با 15تا فولی هایپر نمیشه بستگی به بدنت داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظور از زیاد چند تاس بستگی داره یکی میبینی با 7تا فولی هایپر میشه یکی میبینی با 15تا فولی هایپر نمی ...

عزیزم دکتر نگفتچندتا هستن فقط توسونوزده تعدادی فولی با سایز ۱۱توتخمدان چپ وراست هست،بعضیا میگن چون تعدادشون زیاده امکان هایپرهست منم همش دوغ نمکی با تخم مرغ میخورم بنظرتون تاثیرداره؟

یه بی بی بزن دیگه جنین بلاست بوده هر چی باشه الان نشون میده من از تو کنجکاو ترم 😂😂😂😁😁 چقدر صبو ...

زدم امروز هاله افتاد😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم دکتر نگفتچندتا هستن فقط توسونوزده تعدادی فولی با سایز ۱۱توتخمدان چپ وراست هست،بعضیا میگن چون ت ...

منم همین سایزابود 11 12 14 اینا بود من الن روز 11 سیکلم یکم تخمدانم درد میکنه 

نگفتن بهت کی پانکچر شدی؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
وای خدارو شکر عزیزم انتقال اولت بود؟ دوتا بلاست روز چند چند بودی؟

مرسی عزیزم ، اره اول بود ، دو تا بلاست ... یعنی چی روز چتد چند بودی؟😂

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
منم همین سایزابود 11 12 14 اینا بود من الن روز 11 سیکلم یکم تخمدانم درد میکنه  نگفتن بهت کی پا ...

شما روزچند سونودادی؟مال من سایزشون کم بود یازدن بودن ،چندتا داشتی؟دوباره فردا بایدبرم سونو چون داروبهم داددیگه فردا ک دوزادهم سیکلم هست بهم میگه،منم شکمم بزرگ شده وانگارسفته

۹ تا

مم از۶تاتخمک که تزریق شد ۳تاجنین شد که ضعیف بودن گذاشتن بلاست بشه نشد.گفتن اکه انتقال هم میدادیم نمیگرفت.شوهرم هیچ دارویی مصرف نکرد میگم شاید اکه دارومیداد بهتربود خودمم که فقط سینال زدم

یا رب العالمین
ای جوون مبارکه مطمین بودم مثبتی خداروشکر هزاران بار شکر 

مرسی عزیزم 😍😊🙏