2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
راستی عزیزم حتما لازم چهار قسمت ک کردیم دوباره بخش بیرونی بالایی رو ۴ قسمت کنیم؟ @زینبی_بابا   ...

بله گلم به خاطر اینکه در بعضی افراد عصب سیاتیک از بخش های نزدیک به مرکز اون یک چهارم بیرونی رد میشه

پس باید مجدد اون رو هم به یک چهارم تقسیم کرد

اصاا سخت نیست به خودتم استرس نده ضرر داره برات من ۱۵ تا فولی داشتم ۸ تا تخمک شد اخرم دو تا جنین که ت ...

ممنونم دوست مهربونم انشااا...ک خدا کمکت کنه،وهراروزی داری توزندگیت بهش برسی صاحب فرزند صالح وسالم شی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همشون خوبن، رویان، ابن سینا، گاندی، صارم، مام، بیمارستان بهمن و...  خودت باید بیایی ببین ...

اخه رویان و مام را بچه ها اینجا تعریفشو میکنن صارم هم تبلیغاتشو زیاد دیدم .نمیشه که بیام همشو امتحان کنم میخوام اورولوژ وجنین شناس خوب باشه

یا رب العالمین
اخه رویان و مام را بچه ها اینجا تعریفشو میکنن صارم هم تبلیغاتشو زیاد دیدم .نمیشه که بیام همشو امتحان ...

مرکز مام ارولوژیست خیلی خوبش دکتر اطرج ، جنین شناس مام هم که عالیه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مبارکه    

مرسی گلم😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
فدای اون دلت بشم .خدا کنه. ‌انتقال سومه ودیگه جنین ندارم 

ایشالا مثبتی عزیزم

ممنوووووونم عزیزم لطف داری بهم بخدا هرکدومتون مامان میشین ذوق میکنم...خدایا دل مادرمو شاد کن فقط همی ...

عزیزم مگه شما هم انتقال دادی؟ روز چندی😍

عزیزم همشون خوبن، رویان، ابن سینا، گاندی، صارم، مام، بیمارستان بهمن و...  خودت باید بیایی ببین ...

یه سوال دیگه هم دارم من ایندفعه با روزی ۱۵۰ واجد سینال ۱۰ تافولی داشتم‌که ۸تاتخمک شد و۶تاش سالم بود .اصلا درد واینا نداشتم شکمم حس میکنم‌فرق نکرد فقط ازروز دوم بعد پانکچر پاین دلم دردمیگرفت که حس میکنم بخاطر اندومترین بود که میزاشتم.بنظرت دفعه بعد بگم دکتر داردهامو عوض کنه کاری کنه اگه میشه تخمکام بیشتر بشن یا کیفیتشون بهتر بشه امکان داره هایپر شم؟

یا رب العالمین
ممنوووووونم عزیزم لطف داری بهم بخدا هرکدومتون مامان میشین ذوق میکنم...خدایا دل مادرمو شاد کن فقط همی ...

اره واقعا .منم اینطوری ام .ان شاء الله خدا دل خودتو مادرتو شاد میکنه .مامانم تواین چندسال به حدی پیر شده که هروقت چروک صورتشو میبینم ازخودم متنفر میشم 

مرکز مام ارولوژیست خیلی خوبش دکتر اطرج ، جنین شناس مام هم که عالیه

تعریف مام ورویان را اینجازیادشنیدم فعلا میخوام تو ذهنم‌باشه فرداهم بریم دوباره پیش اورولوژ ببینم چی میگه تهران سختمه ولی فعلا اطلاعات بگیرم یادم باشه

یا رب العالمین
اخه رویان و مام را بچه ها اینجا تعریفشو میکنن صارم هم تبلیغاتشو زیاد دیدم .نمیشه که بیام همشو امتحان ...

عزیزم من رویان یه بار iui یه بار میکرو شدم و اصلا راضی نبودم به نظر من یا برو ابن سینا یا مام 

سلام عزیزم من اسم کاربریمو عوض کردم بادخریدم چه کا کردی انتقال ندادی

سلام گلم، نه انتقال ندادم، رو جنین یک ماه دیگه pgd انجام میدن، جوابش احتمالا آخرای دی ماه حاضر شه که بعدش برام انتقال بدن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست