2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
من تو بازه ای که میرفتم بیمارستان گونال هام رو بزنم یه خانمه اومده بود تو اورژانس، تخمک اهدایی بود، ...

ممنون عزیزم ازدلداریت ،میگم چندتا فولی داشتی ک هایپرشدی؟بعدش همون موقع ک هایپرشدی برات انتقال دادن؟مثبت شدی یامنفی؟

مرسی عزیزم😘 شما خودتون تا حالا آمپول عضلانی به خودتون زدین؟ راستی گلم من میخام آمپول پروژسترون تزر ...

من فقط یه بار به خودم یه نوروبیون زدم،اما اگر تجربه نداری اینکارو نکن عزیزم،تازه پروژسترون هم روغنی هست و باید خیلی آروم تزریق بشه،یکی برات بزنه بهتره،در مورد سوزنش هم باید حتما تا آخر فرو کنی،هم دردش کمتره و هم جذب مواد بیشتره و هم خطرش کمتره

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم اخه با  سن رو میشه خودمون به خودمون تزریق کنیم محل دقیقش کجاس چند تا کلیپ دیدم هر کد ...

والا من با سن رو خودم نمیتونستم به خودم بزنم، میدادم همسرم

ببین تو ذهنت ناحیه رو به 4 قسمت مساوی با دو خط عمود تقسيم کن

برو قسمت یک چهارم فوقانی که به سمت بیرون هست

دوباره اون رو 4 قسمت کن، بیرونی ترین بخش، بگو همسرت بزنه

یا یک بار با همسرت برید تزریقاتی، بگید یادتون بده، قول میدم همسرت خیلی بهتر از بقیه برات میزنه، تازه کلی هم ناز میکنی 😁😁😁

چرا ایقدداروکم استفاده کردی؟اینهمه ای وی اف هزینه داره کاش حداقل دکترا به فکرجیب ماهم باشن

مشکل ازشوهرمه حالا که جنینا بلاست نشدن چندتاویتامین دادن دوباره میکروکنیم اگه اینا تاثیر داشت خوب اول میدادن اینهمه خرج کردیم هیچی به هیچی

یا رب العالمین
شما روزچند سونودادی؟مال من سایزشون کم بود یازدن بودن ،چندتا داشتی؟دوباره فردا بایدبرم سونو چون داروب ...

پس عایپری عزیزم فقط کار سنگین نکن منم بار اول شکمم سفت شده بود وبزرگ‌ هایپر شدم

آها مرسی از توضیحت خیالم راحت شد گفتم نکنه ضخامتم زیاد شده منفی شده

نه گلم، ببخشید من سوالا رو از بس تند تند جواب میدم فکر کردم مجدد انتقال دادی

ان شاالله خدا برات طبیعی انتقال بده 

گلم منم روز 17 سونو ضخامتم 10 شد، بعدش دقیقا مثل شما انتقال دادم

کاملا درکت میکنم، خیلی سخته، ادم همش دنبال علت میگرده، و سخته قبول کنه که احتمال زیاد مقصر جنین ها بودن(میدونی که حتی جنین pgd شده هم ممکنه سالم نباشه) 

پس عایپری عزیزم فقط کار سنگین نکن منم بار اول شکمم سفت شده بود وبزرگ‌ هایپر شدم

واقعاا عزیزم میترسم سخت بودهایپر بعدش بستری شدی؟چندتا فولی داشتی ک هایپرشدی؟برات انتقال دادن یاگفتن چندماه دیگه بیا؟

سلام آرزو جون شما روز چندمی؟بی بی بزن دلمون شاد شه😁😍

من اینقد دوس دارم شما مثبت شین .بخدا ازته دلم میگم .اونروز که پیام دادی گفتی رفتم گلوله های برفیمو ازتهران اوردم خونه ام چقد ذوق کردم 

اخه اون خواهرم رفت زایمان‌کرد برگشت بستریش هم نکردن.اونقدرا شدید نیس که بستری بشه 

آره گلم منم نمیگم بستری ولی از اول ابتلا به کرونا طبق پروتکل های جدید کشوری خانم باردار باید تحت نظر باشه 

و حتی اگر سچوریشن زیر 95 بیاد باید بستری بشه، ولی افراد عادی زیر 93 هست و کلی مسائل دیگه