2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم پیشنهاد میکنم اصلا تو رون نزن  همون با سن بهترین جا هست و کمترین درد رو داره. بله سوزن ر ...

مرسی عزیزم😘

میگم میشه سوزن رو تا ته فرو نکنم و بزارم یک سومش بیرون باشه اخه سوزن بلند میترسم بخوره به استخوانم دردم بگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم😘 شما خودتون تا حالا آمپول عضلانی به خودتون زدین؟ راستی گلم من میخام آمپول پروژسترون تزر ...

عزيزم اگر خيلي آروم فرو كني هيچ اتفاقي نميفته ، من خودم چند باري آمپول پروژسترون رو خودم تزريق كردم جلوي آينه ايستادم و اين كار رو انجام دادم .

بنطر من سنتی و شیمیایی با هم استفاده نکنین خب اگه هم داروهای شیمیایی اثری داشته باشن داروهای سنتی شا ...

خیالت راحت گلم همه ی راه ها رو رفتیم جداگانه. الان داره همه رو با هم انجام میده بلکه فرجی بشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون گلم میگم عزیزم من رفته بودم درمانگاه پرستار رو دیدم برای یکی آمپول میزد وقتی آمپول رو فرو کرد ...

آره عزیزم شوهرم هر وقت میخواد تزریق کنه این کار میکنه 

حرفی که پرستار زده درسته 

سلام. من دیشب قبل خواب که رفتم دسشویی دیدم لک دارم. عین اون بار، روز دهم انتقال.. متناسب با تاریخ پریودم..

سرخود یه شیاف گذاشتم و تا میشد به خاطر همه قدم های این راه سخت اشک ریختم..

چقدر زندگی سخته، نه؟

سلام. من دیشب قبل خواب که رفتم دسشویی دیدم لک دارم. عین اون بار، روز دهم انتقال.. متناسب با تاریخ پر ...

به من گفتن اگه لک دیدی آمپول پروژسترون بزن

نگران نباش

هر سری با سری قبل فرق داره

این شاید لانه گزینی باشه

کاملا استراحت کن قطع میشه