2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
شما روزچند سونودادی؟مال من سایزشون کم بود یازدن بودن ،چندتا داشتی؟دوباره فردا بایدبرم سونو چون داروب ...

من روز 9 سون دادم چیزی نگفت گفته خوبه یکشنبه بیا پانکچر

من بلند میشم میشنم شکمم درد میکنه تخمدانام درد میگیره

نمیدونم والا شرایط شما رو زنگ بزن ازشون بپرس

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
سلام. من دیشب قبل خواب که رفتم دسشویی دیدم لک دارم. عین اون بار، روز دهم انتقال.. متناسب با تاریخ پر ...

عریزم من روز هشتم لک دیدم. روز تاسوعا بود. اینقدر گریه کردم که خدا میدونه. روز دوازدهم بی بی گذاشتمو منفی بود. قشنگ دنیا رو سرم خراب شد. اما روز چهارده که تست بتا دادم بتام ۲۱۱ بود خدا رو شکر. اصلا نا امید نباش. ایشالا شما هم مثبتی. با فکرای بد خودتو اذیت نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم‌خوب زیادش هم میگن عوارض داره من دکترم گفت تخمکام زیاد نیستن هم قبل پریود هم دوم پریود که سون ...

درسته زیادیش ضرر داره ولی از دوباره از اول شروع کردن و دوباره پانکچر شدن که بهتره به منم دارو کم داد 5تا تخمک داشتم که یه جنین شد که اونم منفی شد 

اي جان تبريك ميگم عكس بي بي چكتو بفرست ذوق كنيم منم روز ٧ انتقالم

مرسی عزیزم😍 ، هر کاری میکنمم سند نمیشه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم خیلی بهت تبریک میگم ایشالله بسلامتی بغلش بگیری 

مرسی عزیزدلم انشالله😍🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مبااااارک مبارررک اینم انرژی مثبت امروز😍

😍😍🙏 مرسی عزیزم

دوستان من روزهشت سیکل تعدادی زیادفولیکول باسایز۱۱داشتم بنظرتون چقداحتمال هایپرشدن هست؟توسیکل ای وی ا ...

من تو بازه ای که میرفتم بیمارستان گونال هام رو بزنم یه خانمه اومده بود تو اورژانس، تخمک اهدایی بود، مریض دکتر نصر، شیکمش اب اورده بود و از درد جیغ میکشید. خون گریه میکرد. اونو دیدم کابوس هر روز و هر شبم شد هایپر شدن. بعد از انتقال بهم گفتن هایپر شدی و باید رعایت کنی. من کلی دوغ و سفیده تخم مرغ شور خوردم. همش فشارم پایین بود و سه چهار روز اول فقط خوابیده بودم از فشار پایینم. اینقدر اون مدت دوغ و سفیده تخم مرغ خوردم که دیگه حاضر نیستم بخورم. ولی گذشت و اصلا وحشتناک نبود. هایپر شدنو برا خودت کابوس نکن. اگه هایپر شی یعنی تخمک زیاد داشتی و این اتفاق خوبیه. به قسمت خوبش فکر کن و اگه رعایت کنی مطمین باش دردشو نمیکشی. باور کن خیلی ها هستن ذخیره تخمدانشون کمه و با کلی دارو دو سه تا تخمک دارن و ارزو دارن جای اونا باشن که هایپر میشن. 

انتقال سومم یه دو روزه انتقال دادن.۴ تا دیگه داشتم گذاشتن بلاست بشه دوتاش بلاست شد که سه روز بعد از ...

شما تورویان چه کارایی کردن که تو مرکز شهرخودتون نکردن؟دارو وازمایشا واینا منظورمه؟

یا رب العالمین
من تو بازه ای که میرفتم بیمارستان گونال هام رو بزنم یه خانمه اومده بود تو اورژانس، تخمک اهدایی بود، ...

دقیقا باهات موافقم من ارزومه هایپر بشم ولی تخمک زیاد داشته باشم چون واقعا هزینه برام سنگین هی نمیتونم پانکچر بشم هی دارو 

باشه‌عزیزم‌ سعی‌میکنم‌‌.. اماسخته...وقتی‌میبینم‌دوربریام‌‌بچهاشون‌خواهریابرادر‌دارن امابچه‌ی‌من‌ت ...

گریه نکن عزیزم خدا حتمانگاه میکنه اذیت نکن خودتو حالاتویه گل پسرنازداری اینجوری ماهاچی بگیم??? 😞😞

اره مادرمنم عین مادرشماشده وضعش خیلی نگرانشم طفلی. جونمومیدم اون خوب بشه فقط. 😭😭😭

خداانشالله به هممون اولادصالح وسالم عنایت کنه. 

5تاصلوات میفرستم واسه مادرشدن شماوهمه بچه های تاپیک