2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
ممنون گلم  یه کلیپ دیدم اول با سرنگ هوا را وارد آمپول کرد بعد آمپول رو وارد سرنگ کرد آیا این ک ...

با اجازه ت من جواب بدم.این کار برا اونه که فشار هوایی که وارد سرنگ میشه باعث میشه محلول داخل سرنگ راحت تر کشیده بشه.

خدایا شکرت  
آره ،اما هیچ وقت نباید اصول اولیه رو فراموش کنیم، من برا خودم پیش اومد موقع تزریق آسپیره کردم ،تو رگ ...

منم همینو میگم ناشی باشن به اصول پایبندترن..... 

حرفه ای میشن انگار فکر میکنن امکان نداره خطا کنن...... 

خخخخخخخ.... 

البته حالا محض شوخی گفتم...... 

اما خوب الان همسرم هواگیری میکنه اما آسپیره معمولا یه در میون انجام میده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این نکته جالبه.....  الان که گفتین متوجه شدم......  چون چند دفعست برا همسرم ب۱۲ که تزریق ...

خخخ،آره عزیزم،مارک شرکت های سرنگ متفاوته..

یادم نیس کدومش خوب بود کدوم نه،حافظه ام یاری نمیکنه،

ولی البته که الان دیگه قدرت انتخاب نداریم،هر چی دم دستمونه باید بچسبیم☺

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
خخخ،آره عزیزم،مارک شرکت های سرنگ متفاوته.. یادم نیس کدومش خوب بود کدوم نه،حافظه ام یاری نمیکنه، ول ...

دقیقا..... 

من دکترم برام ب۱۲ نوشته چند تای اول رو با سرنگهاییکه از قبل داشتیم زدیم خیلی خوب بودن..... 

رنگشون آبی بودن اما برندشون یادم نیست..... 

اما اینا که داروخونه با خود آمپولها داد اصلا خوب نیستن اما خوب چاره ای نیست مجبوریم کنار بیاییم به قول شما..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=165032863]منم همینو میگم ناشی باشن به اصول پایبندترن.....  حرفه ای میشن انگار فکر میکنن امکان نداره خطا 

آره دقیقا،مثل رانندگی هست ،هر چه صفر کیلومتر تر ،احتیاط بیشتر،

من خودم خیلی محتاطم،ترسوام ،،همیشه باید چک کنم

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
دقیقا.....  من دکترم برام ب۱۲ نوشته چند تای اول رو با سرنگهاییکه از قبل داشتیم زدیم خیلی خوب ب ...

اگه اشتباه نکنم اون سرنگهای آبی مارکشون آوا هست.و سرنگهایی که اغلب میدن سوپا هستن.

خدایا شکرت  
یعنی دو هفته م جایزه میدن اولش    

نه عزیزم جایزه چیه؟ 

فکر کردی فرایند تولید تخمک کشکه؟؟؟؟؟ 

اصل کاری همونه......

مگه نمیبینی برای تخمک گیری چه پروسه ای طی میشه کلی داروی تحریک تخمدان کلی تلاش...... 

اونو دست کم نگیر عزیزم!!!!! 

اون 14 روز به احترام مسیر پر پیچ و خم و فراز و نشیبیه که تخمک طی میکنه...... 

سلام گلم،آره به این کار آسپیره کردن یا همون هواگیری کردن میگن،که حتما تو تزریق عضلانی باید انجام بشه ...

مرسی عزیزم😘 شما خودتون تا حالا آمپول عضلانی به خودتون زدین؟

راستی گلم من میخام آمپول پروژسترون تزریق کنم سوزنش خیلی بلند حتما‌ باید تا ته فرو کنم ؟ اخه خیلی بلند میترسم تا ته فرو کنم بخوره به استخوانم ؟ واقعا لازمه سوزن رو تا ته فرو کرد؟

بله عزیزم به این کار میگن آسپیره کردن......  همسر من اوایل تزریق این کارو میکرد اما حرفه ای تر ...

اره دقیقا عزیزم 🤣🤣 خود دختر بهم گفت امروز روز اول کاریم هست پس ناشی بوده اصولی کار میکرده

راستی عزیزم نمیشه سوزن آمپول پروژسترون رو تا ته فرو نکنیم ؟

نمیدونم عزیزم چون من خودم تا حالا رو رو نکشیدم...  همسرم تزریق میکنه.....  فقط گاها دور ...

باشه ممنون گلم

میگم عزیزم همش میترسم به عصب سیاتیک بزنم چیکار کنم خیالم راحت بشه که اونجا نزدم راه حلی هست که مطمئن بشم جای درست تزریق کردم؟

عزیزم بعضی مواقع  سر سرنگ کمی سفت هستن ،برا همین اینکار رو میکنن،میخوان روان بشن،ولی مبنای علمی ...

مرسی عزیزم 😘

راستی من خیلی میترسم که خدای نکرده به عصب سیاتیک بزنم میگم راهی هست که مطمئن بشم جای درست تزریق کردم که خودمو ناکار نکنم🤣🤣