2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
بله عزیزم با سونو بود  آنا جان نمیدونم اصلا دکترم توضیحی نمیده من چهار روز بعد از پانکچر انتقا ...

ای جانم..... 

از خدا میخوام همین دردونتو برات حفظ کنه و به زودی همه دردات برن و آروم بشی و از بارداریت لذت ببری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از این نظر عالیه ، من خیلی دلم میخواست همه چیوو اونجا انجام بدم خیلی ارامش میده به ادم محیطش  ...

به امید خدا و دل خوش. انشالله 9 ماه مهمون دلت باشن جوجه های ناز نازی. آره انصافا خیلی خوبه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به امید خدا و دل خوش. انشالله 9 ماه مهمون دلت باشن جوجه های ناز نازی. آره انصافا خیلی خوبه

مرسی عزیزدلم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ای جووونم مبارکت باشه عزیزم دکترتون دکتر عارفی بودن؟ برای من دوهفته بعد انتقال آزمایشو نوشتن برای شم ...

مرسی عزیزم بله دکتر عارفی هستن

نه من خودم چند روز زودتر رفتم چون ۹ سیکلم بیبی چک مثبت شد فک کردم شاید آزمایش خون هم نشون بده

ایشالا شما هم مثبت میشید 

بله عزیزم با سونو بود  آنا جان نمیدونم اصلا دکترم توضیحی نمیده من چهار روز بعد از پانکچر انتقا ...

عزیزم یه چیزی......

زنجفیل برا بارداری ضرر نداره..... 

ضد التهابم هست..... 

میخوایی زنجفیل دم کن بخور شاید کمک کنه..... 

من خودم بعد لاپراسکوپیم هر روز پنیرک و زنجفیل دم میکردم میخوردم واقعا عاای بودن... 

پنیرکم نوشتن تو بارداری ایمنه اما اونو جرات نمیکنم بگم بخوری اما خوب زنجفیل رو حتی قرصشم میدن برا تهوع بارداری..... 

باز میخوایی با دکترت یه مشورت کن شاید تا حدی به تسکین دردت کمک کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها این ترکیبات قرص اووژنه  دکتر به جایی اوبست داده به نظر شما این قرص میتونه جایگزینه ...

اينوزيتول دوزش ٢٠٠٠ تا ٤٠٠٠ميلي گرم هست و dhea ٧٥ ميلي گرم و ال ارژنين هم٤٠٠٠ ميلي گرم 

خيلي تركيبات خوبي داره اين مكمل ولي دوزش كافي نيست