2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
نه عزیزم یه ساعت خیلی فرق نمیکنه اما اگه مشکل آندومتر داری و شرایطت حساستره دقیقتر باشه بهتره.....&n ...

ن آندومتر خوبه همیشه سه تا رو با هم میخوردم ماه پیشم 10بود ولی تیپش خوب نبود  

حالا گفتم یوقت دیرو زود شه مشکلیه یا ن 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
عزیزم یعنی انتقالت با سونو بوده بازم خارج رحمی شده.....  ضخامت اندومترت چند بوده آخرین سونو؟&n ...

بله عزیزم با سونو بود 

آنا جان نمیدونم اصلا دکترم توضیحی نمیده من چهار روز بعد از پانکچر انتقال دادن واسم 

قبل از پانکچر از دکترم شنیدم گفت سه خطی عالی منم که سر در نمیارم 

من قبل از این هم بارداری خارج رحمی شدم اما بتام فقط تا ۵۰۰ رسید بعد افت کرد خودش بدون هیچ دخالتی اون موقع هم دقیقا سمت راستم درد داشتم تو سونو حتی داپلر هیچی مشخص نشد بعدش عکس رنگی گرفتم که لوله هام باز بود سپتوم رحم داشتم عملش کردم و آندومتریوز پیشرفته 

خدایا خودت مواظبش باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم  انشاءلله زود زود حالت خوب بشه  و نی نی رو صحیح و سالم و بوقتش دنیا بیاری ...

فدات گلم 

انشالله هم من و همه ی خانمای که تو این مسیر قدم گذاشتن

خدایا خودت مواظبش باش
به من استراديول خارجيروزي دوتا داده بوده بعدم امپول داد همين ازادسازي  روز سوم پنجم هفتم پريو ...

سیکل طبیعی یعنی بدون اسنرادیول. بدون داروی هورمونی برا افزایش ضخامت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
گلم من از تخمک اهدایی استفادع کردم ....ممنونم از دلگرمیت عزیزم

انشالله به سلامتي عزيزم

ميتونم بدونم از كدوم مركز گرفتيد و چند تا جنين بهتون دادن هزينه چقدر براي اهدايي داديد؟ 

روز ۱۲ و ۱۰ انتقالم بود امروز  انتقالم دو مرحله ای بود بتا ۸۳۰ بود

خدایا شکرررررررتتتتتت

گوارای وجودت عزیزم....... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مطب دکتر نصر تو گاندی ؟

نه عزیزم. همون مرکز مام طبقه سوم. دیدی چند تا اتاق داره؟ یکی از اتاقا دکتر متین میشینه. همه روزای هفته ولی نمیدونم هست یانه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای ایشالله که نداری منم چندروزی بودتوهم کرونازده بودم ایشالله کرونانداریم. اره من تازه24سالم شده و ...

عزیزم من بتام 1/4 بود با همون بتا سه بار پانکچر شدم دو تا بارداریم داشتم همچنان یائسه نشدم.... 

چرا به این چیزا فکر میکنین..... 

چیزای خوب خوب رو بهش فکر کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم. همون مرکز مام طبقه سوم. دیدی چند تا اتاق داره؟ یکی از اتاقا دکتر متین میشینه. همه روزای هف ...

اهان اره خیلی اتاق داره اون طبقه ، پس خیلی خوبه مرسی گلم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اناجون ببخشیدیه سوال بد:من امروزموقع امپول زدن دیدن باس نم تاتانقطه اش بی علت کبودشده مشکلیه؟؟  ...

عزیزم ممکنه از اون باشه چون منم گاها بی علت بدنم کبود میشه..... 

راستی آسپرین داری؟ 

اهان اره خیلی اتاق داره اون طبقه ، پس خیلی خوبه مرسی گلم

چند هفته ای عزیزم؟ حتی سونوی ان تی و آنومالی و اکوی قلب جنین و همه اینا رو هم همونجا انجام میدن. خیلی خوبه که پراکنده نیست. البته من برای آنومالی عجله داشتم رفتم مطب بیرون. اما پیش دکتر نوشین محمدی که تو مام هم ایشون انجام میدن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مادرم44سالشه اونم برعکس منه هی پریودمیشه گفتن باید رحم شو دربیاره. اره بابا هرچی خدابخوادتوکل برخودش ...

عزیزم مامان خیلی جوونه تقریبا هم سن منه...... 

۳-۴ سال بزرگتره..... 

احتمالا خیلی زود ازدواج کرده..... 

ن آندومتر خوبه همیشه سه تا رو با هم میخوردم ماه پیشم 10بود ولی تیپش خوب نبود   حالا گفتم یوقت ...

خوب پس برا تیپش بهتره منظم بخوری... 

چند هفته ای عزیزم؟ حتی سونوی ان تی و آنومالی و اکوی قلب جنین و همه اینا رو هم همونجا انجام میدن. خیل ...

از این نظر عالیه ، من خیلی دلم میخواست همه چیوو اونجا انجام بدم خیلی ارامش میده به ادم محیطش 

عزیزم من انتقال دادم پیش دکتر لاهوتی هفته دیگه میرم ازمایش دعا کنید مثبت شم 😊🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍