2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045093 بازدید | 684427 پست
دو تا جنین فریز دیگه دارم. 

خوب پس عزیزم خودت رو بگو بررسی کنن..... 

ایمنی انعقادی...... 

انشالله همین دو تارو انتقال بدن دیگه بگیره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از دیروز کوفتگی کتف و شونه و گردن و پا دارم به نظرتون اثر امپول های ای وی اف نیست؟؟ یا کروناس ؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
خوب پس عزیزم خودت رو بگو بررسی کنن.....  ایمنی انعقادی......  انشالله همین دو تارو انتقا ...

اناجون ببخشیدیه سوال بد:من امروزموقع امپول زدن دیدن باس نم تاتانقطه اش بی علت کبودشده مشکلیه؟؟ 

من فاکتور انتی ترومبینم کمی پایینه

وای ایشالله که نداری منم چندروزی بودتوهم کرونازده بودم ایشالله کرونانداریم. اره من تازه24سالم شده و ...

عزیزم ایشالا یکی دو سال بعد آی وی افت مجددا طبیعی باردار میشی دیگه نیاز نیست بخوای تو ۳۶ سالگی مامان بشی. یه وقتهایی بدن به داروها جواب نمی ده دیگه. به ارث هم میگن بستگی داره اینکه مادرت چه سنی یائسه شده باشه. خیلی هم ذخیره و این چیزا در نهایت به نظرم مهم نیست. معجزه ی خدا به هر وسیله ای اگر بخواد شکل می گیره.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
@تورک_آنا     @زینبی_بابا     @سمر_67     @adrianaaa   ...

عزیز دلم واقعا درکت میکنم اما به عشق دردونت تحمل کن..... 

عزیزم ببین خودتو سرگرم کن..... 

موسیقی گوش بده..... 

فیلم نگاه کن..... 

نمیدونم هر مدلی که فکر و ذهنتو درگیر کنه درد رو کمتر حس کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منظورتو نمیدونم گلم اما سونوگرافی هم بود همزمان 

عزیزم یعنی انتقالت با سونو بوده بازم خارج رحمی شده..... 

ضخامت اندومترت چند بوده آخرین سونو؟ 

ضخامتت و آندومترت اوکی بوده؟ 

آره عزیزم. از ماه سوم میفرستن پیش دکتر متین که تو همون مطب دکتر نصر هستن.

مطب دکتر نصر تو گاندی ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من مطمئنم شما مثبتی عزیز دلمممم😍

وای خدا از دهنت بشنوه عزیزم ایشالا🥰😍😘

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم من دوبار میکرو کردم که بار اول جنین رشد نکردن و گفتن باید بری اهدایی . چند جا سر زدیم تا رویان ...

دقیقا!!!!! 

خوشحالم که جواب تلاش و امیدتونو گرفتین..... 

نمیخوره هر دوساعت معدش خیلی کوچیکه زودتر از سه ساعت بدم بالا میاره راستش

خوبه عزیزم..... 

پس زودتر از سه ساعت نده..... 

مهم وزنگیریشه که ظاهرا الان وزنگیری رو داره شکر خدا..... 

عزیزم ایشالا یکی دو سال بعد آی وی افت مجددا طبیعی باردار میشی دیگه نیاز نیست بخوای تو ۳۶ سالگی مامان ...

مادرم44سالشه اونم برعکس منه هی پریودمیشه گفتن باید رحم شو دربیاره. اره بابا هرچی خدابخوادتوکل برخودش دیگه کاریکه شده نمیشه هی خودخوری کرد

اره وزن میگیره شاید عالی نه ولی نسبت به وزن تولدش وزن میگیره 

خدارو شکر عزیزم..... 

عزیزم اپلیکشن baby care رو نصب کن وزنش و میتونی کنترل کنی...... 

کافیه نمودارشو طی کنه با بچه های دیگم مقایسه نکن اصلا.... 

من خودم اوایل با ترازوی آشپزخونه وزن میکردم بعدا که وزنش بیشتر شد با ترازوی خودمون.....