2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم اخه هموزیگوت موتان هستم بهتر نیست آنوکساپارین ۶۰۰۰ بزنم؟

عزیزم احتمالا بر اساس شرایطت بیشتر میکنه..... 

فکر کنم لی لا جونم هموزیگوت هستن و ۴۰۰۰ دارن و قراره نیاز شد ۶۰۰۰ کنن..... 

البته اگه اشتباه نکنم اینطوری یادم میاد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تخمک اهدایی گرفتم با چه دردسری تو همدان این خانمو پیدا کردم. امیدوارم دفعه سوم بشه دیگه 😭

گلم چرا تخمک اهدایی گرفتی؟چن سالته؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عین روز برام روشنه که جواب سلفریت عالیه. رفته بودم آنومالی یه خانومی اومده بود 41 سالش بود، خیلی حال ...

سلام گلی...ایشاله که به سلامتی زایمان کنی...عزیم متنت کلی بهم انرژی مثبت داد مننونم ازت...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
میدونی که آندومتریوز چیه؟  وقتی سلولهای دیواره رحم جایی غیر از دیواره رحم رشد کنن این مشکل پیش ...

نه والا نمیدونم دکتره فقط گفت. یعنی چیز خیلی خطرناکیه؟ یعنی صبرنکنیم تامن پانکچرشم؟ بمیرم براش تواین حالشم فقط بفکرمنه کاش خدابهم بچه بده دل اونم شادبشه. ازش خیلی شرمنده ام

من داشتم گلی ولی لوله رو برنداشتن ..بستنش....برای سمارو برای چی میخوان بردارن؟

والا گفتن لوله چون عفونی هست باید بسته شه حالا نمیدونم میبنه یا کلا ور میداره یکم میترسم از بیهوشیش

شما چرا بستین لوله؟

شما هم بستین ای وی افتون موفق شده؟؟ خدا رو شکر باردارین ایشالله به سلامتی بفلت بگیریش

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
نه به شما کم ندادن بدن با بدن فرق می‌کنه منم سینال میزدم روزی ۲۲۵ تا ۸ تا تخمک شد

اره منم بدنم کم جواب میده به داروها منم 5تاداشتم سری قبل باهمین دوز. خدا خودش نظرکنه زیادشن اینسری