2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
چرا خب🤔😅

فکنم زوده🤔🤔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هایی که مثبت شدین بیایید بگید قوت قلب بشید واسه ماهاا ، هر کیو میشنوم منفی شده ، مثبتا نمیان بگن ...

منم + سال ۹۴ هستم

بعلاوه + از نوع اشانتیون ۹۶.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهش عزیزم من قلبش تشکیل نشد رشد نکرد

چندروز بعد از اینکه فهمیدی قلبش تشکیل نشد سقطش کردی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خوب عزیزم شاید بهتر باشه از نظر ایمنی و انعقادیم این دفعه چک بشی.....  همسرت تست دی اف آی داده ...

انا جون هیچ کدومو انجام ندادیم. کیفیت جنین ها همه گرید a بودن و 10 سلولی و 3 روزه فریزشون کردن بعد تو انتقال بلاست بودن. دونرم 10 تا تخمک داشت که 6 تا جنین شد. یعنی همسرم هم با این حالت باید وضعیتش بررسی بشه؟

خانوما من رویان میرم بعد یکی میگفت من میرم ابن سینا پیش عارفی تو هم دکترتو واسه انتقال عوض کن.یعنی د ...

عزیزم اگه رویان میری که نمیتونی دکتر واسه انتقال عوض کنی چون بستگی داره انتقال چه روزی بیوفته و اون روز شیفت کی باشه واسه انتقال مثلا منم رویان میرم دکترم حافظی ولی پانکچر دکتر شیوا انجام داد انتقالم دکتر تهرانی بود 

رها جون من تجربه خودمو میگم. دقیقا همون ماهی که میخواستم برم پانکچر ضخامت دیواره رحمم خیلی نازک بود. ...

عزیزم کدوم مرکز میرفتی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
منم + سال ۹۴ هستم بعلاوه + از نوع اشانتیون ۹۶.....

عزیزممم😍😍😍 ایشالا خدا حفظشون کنه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اره اون و که میدونم. میگم واسه روز9 و10من دورنافی نداده اشکال نداره؟ یادشون نرفته؟ روز10میرم ویزیت.& ...

روز ده که بری سونو اگه رشد کم باشه همون غروب میگه بزن روز نه چرا نداری نمیدونم 

عزیزم درسته اما این دفعه بهتره بررسی کنن لااقل میشه یه سری موانع جنبی رو از سر راه برداشت و فقط منتظ ...

بنظر منم همین درسته. ولی نمی خوان گوش بدن مخصوصا من همسرم آزو اسپرمه و با تسه تعداد محدود نمونه پیدا شد . 

خدایا شکرت