2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
عین روز برام روشنه که جواب سلفریت عالیه. رفته بودم آنومالی یه خانومی اومده بود 41 سالش بود، خیلی حال ...

چه خوب لی لا جان.ان شاالله که بعد ۱۰ روز دل منم شادشه با جواب سل فری.توکل به خدا.🤲.ازت ممنونم گلم❤

بی صبرانه منتظرم حرکات بچه مو متوجه بشم.حتی از الانم تمرکز میکنم.اما خب انگاری که خیلی زوده و باید صبور باشم.

خدایا شکرت  
عزیزم خیلی ناراحت شدم اما امیدتو از دست نده.....  چیارو بررسی کردی.....  مشکلتون دقیقا چ ...

من دو تا جنین بلاست انتقال دادم با اینکه همه میگفتن همچی خوبه انتقال منفی شد ولی بهشون هم گفتم هیچ آزمایشی برام ننوشتن گفتن فقط ۳۰ درصد امکان مثبت شدن هست. سیکل بعدی رو برام شروع کردن

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا   سلام عزیزم من امروز یه کلیپ برای تزریق عضلانی دیدم که تو رون پا تزریق میکرد میگ ...

عزیزم میشه اما رون پا دردناکه..... 

اونم برا عضلانی..... 

تو همون باسسن رو امتحان کن..... 

حالا بعدها باسنت کم آورد خواستی از رونات کمک بگیر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه چیزم بهت بگم سایز کوچیک زیاد نخر چون معلوم نیست چه قدر استفاده میشن.....  من اون زمان سایز ...

مرسی آناجون.حتما مدنظر قرار میدم.خیلی خیلی ممنونم که تجربیاتتونو در اختیارمون قرار میدید.🙏😘

خدایا شکرت  
من تا حالا اسمشم نشنیدم فک کنم اگه مریضی داشته باشه خود دکتر بهش گوشزد میکنه این موردو درسته‌؟ بمن چ ...

عزیزمهموزیگوت نمینویسن که تست نیست..... 

هموزیگوت جواب تسته..... 

نه خود تست..... 

یکی از دوستامون تستشو گذاشته بود که جلوش چهار تا wild نوشته بودن یعنی برا ایشون نرمال بوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزدلمییی خیلی ممنون. اره یکن بلدم انشالله نی نی توام سالم بیادبغلت. میگم طول کشیدن پریود وشدتش تاث ...

خواهش میکنم گلم.ان شاالله همه طعم مادر شدن رو بچشن.

عزیزم گمان نکنم اصلا تاثیر منفی داشته باشه.الان داروها دارن کار خودشونو میکنن.ان شاالله دوشنبه میری و میبینی رشدشون چقد خوب بوده.

خدایا شکرت  
خواهش میکنم گلم.ان شاالله همه طعم مادر شدن رو بچشن. عزیزم گمان نکنم اصلا تاثیر منفی داشته باشه.الان ...

وای ایشالله یعنی دوشنبه بگن کلی رشد کنن من پرواز میکنم ازخوشی. 😁😁😁

خداروشکرنگران همین تآثیرش بودم. خیلی بانی نی ات منم دعاکن خواهری. الله سنی ساخلاسین

وای ایشالله یعنی دوشنبه بگن کلی رشد کنن من پرواز میکنم ازخوشی. 😁😁😁 خداروشکرنگران همین تآثیرش بود ...

چشم عزیزم.من همیشه به یادت هستم.الله سنین ده اورییوین مطلبین ورسین.🤲

خدایا شکرت  
چشم عزیزم.من همیشه به یادت هستم.الله سنین ده اورییوین مطلبین ورسین.🤲

قربونت خیلی محبت داری توعزیزم. 😍😍😍

ممنون ازدعای خیرت. 🤗🤗🤗امروز میخوام حدیث کساشروع کنم انشالله بیادت هستم خداقبول کنه

والا برا من معمولی هیچی جواب میداد مگر اینکه ببخشیدا دفع میکردم.....  یبوستم داری یا فقط نفخه؟ ...

خداروشکر یبوست ندارم فقط نفخ . خیلی اذیت میشم . شبها با درد زیاد از خواب بیدار میشم و تا ساعتها خوابم نمیبره

دلیلش رو نمیدونم ،بله متاسفانه خیلی گرونه ،البته جهاد هم مرکز خوبیه و خیلی ها نتیجه گرفتن ،شما مشکلت ...

اخه اریا هم خصوصیه ولی انقد گرون نیست

لوله هام التهاب دارن هیدروسالپنکس

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
سلام خوبی عزیزم لکه بینی دیگه ندارید؟ من لکه بینی ندارم اما ترشحاتم زرده ببخشید این قد واضح گفتم ال ...

سلام عزیزم . مرسی . خودت و گل پسری خوبین ؟ نه من اینطوری نبودم بعدش .