2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
یعنی کدوم یکی بهتره بنظرت؟ منم قبلا رزکیوتن داشتم قرمزبود رنگ ش الان اینودادن

هردوش خوبه ،مهم کیوتنه که داخل هر دوتاش هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببین تو تستهایی که ژنتیک مولکولی رو بررسی میکنن سه نوع جواب دارین.....  ۱. هموزیگوت وایل ...

آهان من فک کنم از ژنتیک فقط کاریوتایپ رو داده باشم اصلا من فکر کردم برای ازمایش ایمنی هست. خیلی ازت ممنونم آنا جان که ج دادین

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم چه آزمایشی داده بودین ایمنی یا ژنتیک؟ اخه من اصلا به گوشم نخورده بود میخوام ببینم منم دادمش یا ...

Mthfr

Pai1

و.... 

من این دو تا رو داده بودم اما یه سری فاکتور دیگم ممکنه بررسی بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزمایش استرادیول وپروژسترون چیه؟من دکترم نگفت ازمایش بدم بعد پانکچر گفتن ۳روزبعدبدم انتقال وپروژسترو ...

عزیزم برا کسایی که ریسک هایپری دارن بیشتر چک میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خون لخته میشه مانع رشد جنین و سقط میشه که باید دارو و آمپول استفاده بشه

مرسی از جوابت گلم. شما سقط خودبخودی داشتین؟ من فکر کنم اصلا این آزمایش رو نداده باشم

در اندک من تویی فراوان یارب..
دخترا متاسفانه منفی شدم. بار دوم بود انتقال میدم.  دو تا جنین دیگه دارم.

🙁☹ اخه چراا 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوستان برای نفخ شدید چه دارویی میشه خورد ؟  @تورک_آنا     @زینبی_بابا &nb ...

والا برا من معمولی هیچی جواب میداد مگر اینکه ببخشیدا دفع میکردم..... 

یبوستم داری یا فقط نفخه؟ 

عزیزم برا آندومتریوز کجا تحت درمانه؟  منم آندومتریوز داشتم.....  البته برا من لگنم درگیر ...

اره مادرمم لگنش هست توی پریودی شدیددردمیکنه میگه خونریزی که میکنم یکم ساکت میشه دردش. دکترزنان رفته معاینه اش کرده. لازم یک دکتردیگه ام ببریمش؟؟ میگه شل شده دیگه رحمت. شماچیاخوردی خوب شد؟ 

سلام دوستان برای نفخ شدید چه دارویی میشه خورد ؟  @تورک_آنا     @زینبی_بابا &nb ...

راستی یه چیزی البته من شخصا دوست نداشتم بخورم اما وقتی واقعا نفخ زیادی اذیتم میکرد و نفسم بند میومد نوشابه مشکی میگرفتم و میخوردم..... 

ببخشیدا کمک میکرد آروغ بزنم سر دلم لااقل یه کم سبک میشد..... 

چیز سالمی نیست اما وقتی کم میاوردم کمکم میکرد..... 

اره تا حدود ی شود از دارم ترکی بالاخره5ساله بایک ترک هستم. الله شکرگوزل خانوم. 😍😘 اره خیلی خونریز ...

چه خوب که زبان ترکی بلدی👌👌

ان شاالله مادرتونم عمل بشن و حالشون کاملا خوب بشه به یاری خدا.🤲

خدایا شکرت  
چه خوب که زبان ترکی بلدی👌👌 ان شاالله مادرتونم عمل بشن و حالشون کاملا خوب بشه به یاری خدا.🤲

عزیزدلمییی خیلی ممنون. اره یکن بلدم انشالله نی نی توام سالم بیادبغلت. میگم طول کشیدن پریود وشدتش تاثیرنذاره روی رشدفولیکول ها؟ امروزمثلاروز6منه اما پریودم شدیده

اهان انشالله که چیزی نیست گلم منم دو روز سرماخوردم داشتم دق میکردم فکرمیکردم کروناس. انشالله همه چی ...

ان شالله که اگه باشه هم تا ۱۲ هم خوب بشه. ان شالله همچی به خوبی برات پیش بره. ان شالله بزودی همه بچه های این تایپک مامان بشن

خدایا شکرت
ان شالله که اگه باشه هم تا ۱۲ هم خوب بشه. ان شالله همچی به خوبی برات پیش بره. ان شالله بزودی همه بچه ...

الهی امین. ممنون عزیزم ازدعای خیرت بخدامنم هروز واسه هممون دعا میکنم نه تنها خودم. 

میگم شدت پریودی تاثیر داره تو رشدفولی هابنظرت؟ من الان روز6هستم اما پیروز شدید ممکنه طولم بکشه تاهمون روز10