2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هموزیگوتم اما بهم ۴۰۰۰ داده احساس میکنم باید ۶۰۰۰ میداد

عزیزم مطمئنا احساس نیاز بکنه دزشو بیشتر میکنه..... 

تو پیشرفت بارداری حتما چک میکنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام گلم خوبی? خیلی التماس دعا بانی نی ات ماروهم دعاکن دوشنبه رفتم همه چی اوکی باشه

چشم عزیزم. حتما اگه قابل باشم. انشالله نتیجه ای که میگیری فراتر از حد انتظارت باشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چرا؟مهزیار خیلییی گرونه تخمک کشی خالی ۸ تومن

دلیلش رو نمیدونم ،بله متاسفانه خیلی گرونه ،البته جهاد هم مرکز خوبیه و خیلی ها نتیجه گرفتن ،شما مشکلتون چیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام به همه عزیزان خوبید خوشید

نمیدونم از بچه های قبل کسی هست من و یادش باشه یا نه

یادش بخیر واقعا

الان شب بیتاریا بچه امون و سردردمو بریدم

کاملا امن روزای استرس زا یادم رفتایشالله قسمت همتون اما ی بچه اروم

بچه من که  بلاکسی خواب سبک

روزی ۴-۵ بار بالا میاره

شیرم نمیخوره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام خانومی. من شرایط شوهرم مورفو و تحرک صفر هست. سارادلارام عزیز منو به این تاپیک دعوت کرده. خیلی ن ...

عزیزم طب سوزنی اردکان رو شنیدین؟که باطب سوزنی موفورولوژی رو بالامیبره

سلام به همه عزیزان خوبید خوشید نمیدونم از بچه های قبل کسی هست من و یادش باشه یا نه یادش بخیر واقعا ...

مبارکه عزیزم. یواش یواش بهتر میشن عزیزم. به ناز پدر مادر بزرگ بشه الهی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خانوما من رویان میرم بعد یکی میگفت من میرم ابن سینا پیش عارفی تو هم دکترتو واسه انتقال عوض کن.یعنی دکتر واسه انتقال تو نتیجه تاثیر داره؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مبارکه عزیزم. یواش یواش بهتر میشن عزیزم. به ناز پدر مادر بزرگ بشه الهی

قربونت ممنون عزیزم والا سه ماه و نیمشه

همه نیگن بهتر میشه ولی روز به روز شدید تر و من کلافه تر

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دوستان عزیز من بخاطر تهوعم شوهرم رفته برام سیرابی گرفته. اون ابش رو هم میتونم بخورم؟ یا نه فقط خود س ...

عزیزم بله میتونی بخوری کلا زیاده روی نکن..... 

من خودم درست کرده بودم..... 

ببین مثال میزنم..... 

من تیکه های ۳-۴ سانتی کرده بودم سیراییارو حدودا ۵-۶ تیکه شاید میخوردم با یه کاسه بزرگ ماست خوری از آبش..... 

نمیگم زیاد بخوری خوب نیست شایدم زیادم بخوری بهتر باشه اما من کلا احتیاط میکردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان کسی بوده که آندومتر رحمش نازک باشه و بااسترادیول وفرتیل سی ام وQ10بالا نرفته باشه؟

روغن سیاهدانه و لوبیاسبزو گوجه هم که کلا بی تاثیر بود

لطفا هر تجربه ای در این زمینه دارین بهم بگین.

خیلی استرس دارم ماه پیش انتقالم کنسل شد 

میترسم این ماهم کنسل کنن😭😭😭

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام به همه عزیزان خوبید خوشید نمیدونم از بچه های قبل کسی هست من و یادش باشه یا نه یادش بخیر واقعا ...

ای جاااان خدا حفظش کنه عزیزم

زیر سایه ی پدرو مادر بزرگ بشه

مشکلتون چ بود؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪