2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
عزیزم باز خداروشکر دوتا جنین دیگه داری الهی بحق علی اینسری خدا دلتو شاد میکنه و به مرادت میرسی

تخمک اهدایی گرفتم با چه دردسری تو همدان این خانمو پیدا کردم. امیدوارم دفعه سوم بشه دیگه 😭

خودت حساب کن‌پانکچر من ۱۴پریودم بود بعضیا ۱۳ میشه بعضیا ۱۷ حالا احتمال بده لباس و همه چی بردار

منوسری قبل زودپانکچرکردن اصلا. 😑😑

اینبارم بقول شما من احتمالم روی روز13یا15هست چون14تعطیله جمعه است. اره بایدلباس برداریم وای بایدهیچ بیرون نریم یکهودیدی خواهرشوهرام یایکی دید. اخه نمیدونن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش استرادیول وپروژسترون چیه؟من دکترم نگفت ازمایش بدم بعد پانکچر گفتن ۳روزبعدبدم انتقال وپروژسترو ...

سری قبل که اونطوربود حالارونمیدونم قبل پانکچریک ازمایش نوشتن که روزپانکچرتحویل گرفتم دادم واسشون اوکی بودگفتن سه روزبعدبیاواسه انتقال. روتین اینجا رو نمی دونم ولی فکرکنم همه بایداین ازمایشوبدن

ممنون گلم😍آخه میخوام جنسیتش معلوم بشه بعد.دیگه سل فری که دادم جنسیتشم معلوم میشه.ان شاالله که نتیجه ...

عین روز برام روشنه که جواب سلفریت عالیه. رفته بودم آنومالی یه خانومی اومده بود 41 سالش بود، خیلی حالش بد بود، جواب غربال اون خانوم هم مثل شما زده بودن، رفت پیش دکتر اومد کلی حالش خوب شده بود. براش سلفری نوشت اما بهش گفت سونوت عالی بود الان بخاطر سنت هست که ریسک بالا زدن. اصلا نگران نباش. دکتر علیرضایی هم بار اولی که منو دید کلی هیجان زده شد گفت منم دخترم رو تو 42 سالگی باردار شدم. گفت اینقدر هم این بچه ها بچه های خوبی میشن. راستش اواخر 16 هفته یه چیزایی حس میکردم. اما الان برام واضح تر شده که تو 18 هفته هستم. بیشترم وقتایی که لم دادم یا دراز کشیدم حس میکنم. آرزو دارم به زودی همه دوستای منتظرمون دلشاد بشن. البته من جفتم هم خلفی هست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منوسری قبل زودپانکچرکردن اصلا. 😑😑 اینبارم بقول شما من احتمالم روی روز13یا15هست چون14تعطیله جمعه ا ...

منم هروقت میرفت استرس داشتم کسی آشنا مارا نبینه  

شوهرت مال تبریزه اومد مشهد نشست؟

یا رب العالمین
تخمک اهدایی گرفتم با چه دردسری تو همدان این خانمو پیدا کردم. امیدوارم دفعه سوم بشه دیگه 😭

عزیزدلم الهی میفهمم خیلی سخته واقعا ماها خیلی سختی میکشیم این امپولا واقعا سخته ولی بخدا توکل کن ایشالله اینسری دامنت سبز میشه و دلت شاد میشه امیدتو از دست نده خودتو رحمتو تقویت کن و دوباره برو جلو دست خدا همراهت باشه الهی آمین من هرشب حدیث کسا دارم میخونم امشب حتما اسم شمارو میارو الهی بحق علی اینسری انتقالت مثبت بشه

در اندک من تویی فراوان یارب..
منم هروقت میرفت استرس داشتم کسی آشنا مارا نبینه     شوهرت مال تبریزه اومد مشهد نشست؟

اره عزیزم تبریزیه. اره انگارادم دزدی میکنه. 😂😂

منم توکل به خدا دیگه کم مونده دوشنبه بشه برم ببینم چی میگه

عزیزدلم الهی میفهمم خیلی سخته واقعا ماها خیلی سختی میکشیم این امپولا واقعا سخته ولی بخدا توکل کن ایش ...

چقدر خوب, دوستم میشه منم دعاکنی؟ ازدست خودم خسته شدم ازاسترس وفکروخیالم. دعاکن اینبارجنین های خوب وبیشتری داشته باشم

هر دو بار دو تا جنین بلاست 😭

پس دکتر کلانتری درست میگه

میگه اگه ماهی که انتقال می دید رحم پذیرش نداشته باشه اگه ۴تا هم انتقال بدید نمیگیره

انشاالله سری بعد خوش خبر باشی گلم

منم مثل خودت انتقال دومم منفی شد ومیخام برای بار سوم برم دعام کن