2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
خوب همون روز میده من داروهام تا جمعه بود شنبه که رفتم دوباره داد وگفت امروزهم بزن

اهان یعنی بعدویزیت بازم دارو زدی؟ اره راست میگی دکتره حس کرد داروهای خریداری شده ام زیادن اون نمیدونست بدنم جواب نمیده زیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم dfi چنده؟ مشکل شما چیه؟ الیگو اسپرمی که خیلی بد نیست

الیگواسپرمی شدید. یعنی یک میلیون. مورفو قبلا صفر بعضی وقتا یک.

بخاطر تعداد کم اسپرم، ازمایش تانل نمیشه داد و دی اف ای رو نمیدونیم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شوهرتون ازو اسپرم نبود؟

شوهرم الیگو اسپرمی شدید بود. تعداد ۳ میلیون بود با تحرک و مورفوی صفر .اونجا گفتن واریکوسل عمل کنه شاید خوب بشه. بعد از عمل کلا صفر شد ولی اواخر در حد چند دونه اسپرم تو نمونه داشت. میکرو اولی هم با تسه نمونه برداشتن اولش گفتن اندازه دو نی اسپرم براش ذخیره کردبم پولش رو هم پرداخت کردیم .بعد که جنبنامون رشد نداشتن کلا حرفاشون متناقض شد گفتن اصلا تو تسه اسپرم چندانی نداشته خیلی محدود بودن. خلاصه کلا مشکوک بودن.

کلا شوهرم الیگو اسپرمیه. تو این یکسالی که رویان میرفتیم کلا تعدادش به ده میلیون رسیده با وجود اینکه هر سه ماه یک بار داروهاش رو عوض میکرد دکترش. دکترش که گفت اصلا قید بارداری طبیعی رو بزنین. هیچ وقت اونقدر خوب نمیشه که طبیعی باردار بشین مگر این که معجزه بشه که نظرش این بود دست رو دست نذاریم منتظر معجزه بشینیم.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم شاید ابن سینا و قم در حد حرف باشه. بخاطر اینکه تا جلسات توی هر شهری تشکیل بشه و نتیجه جلسات ب ...

چی بگم والله ،آخه میدونی گفتن که خروجی از شهر مشکلی نداره ،اینه بخوای به شهری وارد بشی اشکال داره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره باورکن ندارم. 😳😳😳اح دیوانه میشم من اخرسرازکاراین دکترها. پوف بنظرت اگرلازمه شنبه برم؟؟ بهشون ...

نه بابا نیازی نیست ،لازم باشه خودش بعدا دوباره برات تجویز میکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پیورگان مگه گیر میاد و هست؟؟کجا دارن؟؟ 

نمیدونم والله هست یا نه،ولی انگار راحت تر از گونال پیدا بشه

خب چرا باید قبول نکنه؟؟ مگه مریضه؟ من که ازقبل گرفته بودم این دکتره هم هیچی نگفت

عزیزم داروها که شما از قبل خریدی مثل گونال و پرگوریس 

آزاد خریدی تو دفترچه دکتر ننوشته بود داروخانه قبول کرد که دارو ها آزاد بده؟؟

عزیزم داروها که شما از قبل خریدی مثل گونال و پرگوریس  آزاد خریدی تو دفترچه دکتر ننوشته بود دار ...

نه دفترچه داشتم واسه گونال ها ولی ازادم میدادموردنبودش پرگوریس هارواره ازادگرفتم

روزی که‌گفته برو فوقش تخمکات هنوز کوچیکن یروز دیرتر پانکچر میکنه

این پیج دکتر صالحی