2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
آخه فکر میکنن که ذخیره م خوبه ،پارسال آزمایش دادم ۱/7 بود قطعا تا الان کمتر شده ،درصورتی که من بدنم ...

مگه ذخیره 1/7خوب محسوب میشه؟ مال من اسفند1/5بود الان شده1/2نمیدونم چی به چیه. 😑😑😑خداکنه دیگه پایین ترنیاد. 

اره منم قبلافکرمیکردن اوکی هست همه چی بعد دیگه سری قبل تجربه شدولی الانشم دوز دارو زیادندادن 225تادادن که بنظرخودم300بهتربود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله یادمه که شما هم رفتین رویان و خدا رو شکر نتیجه گرفتین ،انشالله که تا آخرش هم به خوبی پیش میره و ...

ممنون عزیزم .ان شاالله شما هم این دفعه تو رویان نتیجه میگیری و خیلی زود با خبر مامان شدنت میای اینجا. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مگه ذخیره 1/7خوب محسوب میشه؟ مال من اسفند1/5بود الان شده1/2نمیدونم چی به چیه. 😑😑😑خداکنه دیگه پایی ...

خوب که نیست ولی بد هم نیست ،نگران نباش ،حالا وقتی سونو شدی اگر لازم بود اضافه میکنن ،فقط گونال استفاده میکنی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم .ان شاالله شما هم این دفعه تو رویان نتیجه میگیری و خیلی زود با خبر مامان شدنت میای اینجا ...

مرسی عزیزم ،انشالله همه منتظرا  🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها این ترکیبات قرص اووژنه  دکتر به جایی اوبست داده به نظر شما این قرص میتونه جایگزینه ...

میشه اینو نگاه کنی @زینبی_بابا

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        

دوستان عزیز من بخاطر تهوعم شوهرم رفته برام سیرابی گرفته. اون ابش رو هم میتونم بخورم؟ یا نه فقط خود سیرابی ها رو بخورم؟ تازه از مطب اومدیم خیلی گشنمه.نمیدونم میتونم از آبش بخورم یا نه

به‌من که روز تخمک کشی گفتن تخمکهای خیلی با کیفیتی داشتی حتی یادمه به شوهرم گفته بودن تا حالا تخمکی ب ...

داروهای پانکچرتون چیابودن؟من ازجنین شناسمون پرسیدم‌تخمکا چطور بودن‌گفت ظاهرش خوبه توش هم‌که خبر نداریم اینجور جواب داد گفت مشکلم از اسپرمابوده

یا رب العالمین
خوب که نیست ولی بد هم نیست ،نگران نباش ،حالا وقتی سونو شدی اگر لازم بود اضافه میکنن ،فقط گونال استفا ...

خوبه دیگه, ولی کاش برای ماهم5-6بود. 😂😂😂

فعلا اره فقط گونال دارم ازفردا هاش ام جی هم دارم روزاول یکی دو روز بعدش دوتاهستن. رور9 و10هم فقط ستروتاید یکی بازو

ممنون عزیزدلی تو میدونم خیلی مهربونی, پس دو روز قطع میکنم. 😁😁 زینبی جون پسرتوبغل کردی منم خیلی دع ...

عزیزم بهترین و ارزشمندترین کارو برام انجام دادی 😍😍😍😍خیلی ممنونم

حتما عزيزم، همیشه براتون دعا میکنم

الهی هیچ مادری در حسرت فرزند دار شدن نمونه

چکارکردین؟بچه دارشدین؟

اره عزیزم رویان اومدیپ گفتن اصلا حق نداشتن با یه بار ای وی اف ناموفق حرف از جنین اهدایی براتون بزنن. شوهرم تو نمونه اسپرم داشت در حد هفتویا هشت دنه .تو ای وی اف اولی تسه شد که ناموفق بود آی وی اف اما رویان تو خود نمونش روز پانکچرر ۵ میلیون اسپرم بود با مورفوی بین صفر و یک . از ۱۱ تا تخمک بالغ ۹ تا جنین برامون تشکیل شد که با انتقال سوم و آخرین جنینام مثبت شدم. خدا رو شکر تا الان که ۹ هفته هستم بسلامتی گدذشته. ان شاالله بقیش هم بسلامتی میگذره و بغلش میگیرم . ان شاالله قسمت همه دوستان منتظر.

هیچ وقت با حرف یه دکتر که حرف اهدایی رو میزنه ناامید نشین . ما چند جا رفتیم همشون گفتن اهدایی تا بالاخره رویان گفت با جنین خودتون میتونین بچه دار بشین