2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

@تورک_آنا    

سلام عزیزم خوبی؟ شبت بخیر اناجون ببخشیدفدات من بازم سوال داشتم. 😁

میگم اندازه عمق رحم نگرفتم واسم پس میگیرن؟ روز10؟

یکی دیگم من انگار این بار پریودم بیشتر طول میکشه چون فعلاشدیده ضررنداره؟ فولی هارشدمیکنن؟ 

شما اون دفعه که 10تاتخمک داشتی چیاخوردی؟ من اوابوست وفرتیل ایدوdhea میخورم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یدونه از هر کدوم, لازمه بیشتربخورم این روزای اخر؟؟ 

نمیدونم به من اصلا دکتر نداد خودم گرفتم میخورم روش نوشته سه تا ولی من دو تامیخورم از بس قرص دارم واقعا نمیتونم بگونجونم بخورم دیگه توکل به اوس کریم اگه تاثیر داشته باشه تو این ۴۰روز داشته دیگه به این ده دوازده روز نیست

نمیدونم به من اصلا دکتر نداد خودم گرفتم میخورم روش نوشته سه تا ولی من دو تامیخورم از بس قرص دارم واق ...

واییی حیف کاش منم بیشترمیخوردم بنظرت این 10روزه خوبه بخورم؟؟ 😥😥

اوابوست هم میخوری یانه؟ توذخیرت چندبود؟ یادم رفته

@زینبی_بابا    

عزیزم من دوباره رفتم دکتر ،داروی جدید نوشت ،زینب جون گفت عفونتت قارچی شده ،میشه باکتریایی تبدیل به قارچ بشه ؟پماد میکونازول نوشت که واژینال هست ،سرتاکونازول هم نوشت که موضعی استفاده بشه ،یه محلول حاوی گل بابونه هم نوشت برای شستشو ،و یه دونه قرص فلاکونازول ،گفت با محلول جوش شیرین هم شستشو بدم ،به نظرت مشکلی پیش نمیاد ؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
واییی حیف کاش منم بیشترمیخوردم بنظرت این 10روزه خوبه بخورم؟؟ 😥😥 اوابوست هم میخوری یانه؟ توذخیرت چ ...

عزیزم من ذوابوست گیر نیاوردم ولی فرتیل اید واینوفولیک میخورم والله من خودم دوتا میخورم میگم خدا کنه بهتر جواب بده جوریم گرفتم میرسه تا عملم من زخیرم شکر خدا خوبه ۶.۹به خاطره همینم با این امپوله قوی از هایپری شدید میترسم دکترمم گفت هایپری حالا دارم سفیدمو روزی سه تا میخورم خدا کنه رو کیفیتم این همه دارو که میخوریم تاثیر داشته باشه چون من با اینکه زخیرم خوبه ولی هر سری رفتم دکتر میگفت تخمکت کیفیت نداره ببخش طولانی شد 

عزیزم من ذوابوست گیر نیاوردم ولی فرتیل اید واینوفولیک میخورم والله من خودم دوتا میخورم میگم خدا کنه ...

اع چه حیف عزیزم باورم نمیشه شماکه ذخیرت خوبه چرا نداره کیفیت؟ من ذخیرم کمه1/2هست. اینوفولیک من دوست ندارم. این اوابوست روهم بزور30تاگیراوردم انشالله هردومون نتیجه بگیریم اینباروجنین های خوب وباکیفیت داشته باشیم. برات دعا میکنم دوستم. هایپری دردناکه؟ قبلاشدی؟

اب هم زیادبخور

اع چه حیف عزیزم باورم نمیشه شماکه ذخیرت خوبه چرا نداره کیفیت؟ من ذخیرم کمه1/2هست. اینوفولیک من دوست ...

اره سری قبل خفیف بود با سینال یه هفته نتونستن راست راه برم حالا این بار خدارحم کنه هیچکی هم نمیدونه بجز شوشو حالا خودمو سپردم به پرستاری اون 😀😃

فریز عزیزم 

عزیزم احتمال زیاد برا داروهاست..... 

باز اگه دلت آروم نمیگیره به دکترت بگو..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره سری قبل خفیف بود با سینال یه هفته نتونستن راست راه برم حالا این بار خدارحم کنه هیچکی هم نمیدونه ...

وایی طفلی پس چه بده خخخ من واسه خودم هایپری ارزو داشتم مثلا زیادشن. 😂😂😂نترس ایشالله همسرت کمک میکنه. منم اینبارمیگم همسرم مواظبم باشه بیشترطفلی مامانم خودش وضعشومیدونی

اره طعمش خیلی چرته اینوفولیک. 

انا جون هر پنیر نرمی؟ من تو نت خوندم پنر نرمی که پاستوریزه نشده باشه.  یعنی پنیر روزانه هم هم ...

عزیزم احتمالا منظورم پنیز تازه و نرمه نمیدونم دقیقا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com