2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
شاید تعطیلن فعلا. شماره موبایل منشیش رو از همسرم میگیرم برات میفرستم. 

ممنون بفرس برام.تعطیل نیس امروزهم مطب هست  یه شماره همراه هم بود کسی جواب نمیده شماره مطب وصل میشه میره رو انتظار وکسی جواب نمیده دیروز تاحالا صدبارزنگ زدم

یا رب العالمین
عزیزم بستگی داره والا من روز انتقال هم بهم پماد تجویز شد.....  بعید میدونم کنسل کنن نهایت دارو ...

چه خوب که مثبت شدید ،من فکر میکردم عفونت باعث منفی شدن میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم

ممنونم گلم...میشه شماره لش رو بدین 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم من سرم آی وی آی جی رو دو روز قبل انتقال زدم.....  معمولا همون دو سه روز قبل انتقاله اما ...

مرسی عزیزم😘

کدوم تاثیرش بیشتر و بهتر گلم؟

راستی عزیزم نحوه نگهداری سرم به چه صورت باید باشه؟ بزارم یخچال یا دمای محیط خونه؟

عزیزم میشه شماره اش رو بزاری؟قیمنش چقدره؟با عسل قاطیه؟

بله ژل با یک کیلو عسل، چند قاشق جنسینگ و گرده گل مخلوط میشه.

معمولا هر چقدر بخای برات مخلوط میکنه. برا ما بیست، سی و یه بار هم پنجاه گرم ژل مخلوط کرد.

عسل کیلویی ۱۵۰ هزار تومن 

ژل گرمی ۷ هزار و پونصد تومن

جنسینگ گرمی دو هزار و هشتصد تومن

گرده گل گرمی دویست تومن

یعنی یه پک سی گرمی ژل + صد گرم جنسینگ + صد و بیست گرم گرده + یک کیلو عسل، پونصد و سی هزار تومن میشه تقریبا. بله حتما شماره اش رو میزارم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله ژل با یک کیلو عسل، چند قاشق جنسینگ و گرده گل مخلوط میشه.  معمولا هر چقدر بخای برات مخلوط م ...

ممنونم گلم...

همه اش اصله دیگه درسته؟بعد این مقدرار که گفتی برای یک ماه کافیه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
چه خوب که مثبت شدید ،من فکر میکردم عفونت باعث منفی شدن میشه

تماس گرفتم رویان گفت میتونی بری فرمانداری برگ تردد بگیری. صبح رفتم فرمانداری پاسم دادن مرکز علوم پزشکی از اونجا هم گفتن برو استانداری. استانداری گفت برو فرمانداری تازه بهشون ابلاغ کردیم. دوباره رفتیم فرمانداری بهمون گفتن چیزی ک ابلاغ شده مربوط ب ادارات بوده نه ماشین شخصی.. بعدم گفتن حالا فردا تماس بگیرید چون فردا یه جلسه دیگه هست ک نتیجه اش فردا مشخص میشه😥

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم گلم... همه اش اصله دیگه درسته؟بعد این مقدرار که گفتی برای یک ماه کافیه؟

والا منم خودم شناختی ندارم

فقط ب حساب اینکه پیرایرانی محقق هست و کتاب هم داره اعتماد کردم، تلفنی هم ک باشون حرف زدم اعتمادم جلب شد.

بله میگن برا یک ماهه، ولی ما معمولا بیست وپنج روزه استفاده میکنیم.

والا منم خودم شناختی ندارم فقط ب حساب اینکه پیرایرانی محقق هست و کتاب هم داره اعتماد کردم، تلفنی هم ...

باشه فدات شم پس بی زحمت شماره اش رو بزار.....شما الان چن ماهه استفاده کردی ؟نتیجه گرفتی گلی جون؟

عزیزم زع۴رون نخور شاید طبیعی بار دار شده باشی 😍😍😍😍

ممنون مهربونم نمی خورم ولی فک نکنم😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون بفرس برام.تعطیل نیس امروزهم مطب هست  یه شماره همراه هم بود کسی جواب نمیده شماره مطب وصل م ...

احتمالا همون موبایل منشیش هست. اون موقع ها هر وقتی نوبتشون پر بود جواب نمیدادن. 

عزیزم زع۴رون نخور شاید طبیعی بار دار شده باشی 😍😍😍😍

حالا اگه تا فردا نشدم بیبی میزارم 

ولی شوهرم آزواسپرمه مگر اینکه خدا معجزه کرده باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
باشه فدات شم پس بی زحمت شماره اش رو بزار.....شما الان چن ماهه استفاده کردی ؟نتیجه گرفتی گلی جون؟

حتما میزارم تگت میکنم

پنج ماه هست ک همسرم استفاده میکنه. هیچ دارو و امپولی برای ما اثری نداشت. ولی ژل یه مقدار کمی تاثیر گذاشت. البته مشکل ما خیلی بزرگه و همسرم الیگواسپرمی شدید داره. برا بقیه تاثیر بیشتری گذاشته... تعداد دویست هزار اسپرم ب یک میلیون رسید. و مورفولوژی صفر، یک شد. ولی دیگه تاثیرش بیشتر نشد. انگار نهایت تاثیرش برا ما همین بود ک خداذوشکر راضی ایم.