2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که همسرم آزواسپرمه فکرر نکنم باردار بشم طبیعی فقط با معجزه بشه.

یعنی اسپرم تو نمونش صفر مطلق بود؟ 

یا کم بود؟ 

چون تا یه رنجی به پایین رو میگن آزو..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصلا هیچی آزمایشم هم صفر بود

انشالله سری بعدددد مثبتی گلم🙏🙏🙏☹

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
یعنی اسپرم تو نمونش صفر مطلق بود؟  یا کم بود؟  چون تا یه رنجی به پایین رو میگن آزو.....& ...

همسرم لوله انتقال اسپرم نداره احتمالا همون صفر مطلق میشه دیگه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
امپول النوا چنده قیمتش؟برای تعداد تخمکه یا کیفیت؟

عزیزم ببخشید کاربریم پرید نتونستم با اون بیام معتادم شدم به نی نی سایت فورا یکی دیگه درست کردم اومدم من۰۰۰ ۲۱۰۰گرفتم با توجه به حرف های با تجربه های تاپیک برایه من که زخیرم بالا رو تعداد اثر داره رو کیفیتو بعد عمل میدونم ولی دکترم گفت کیفیت نداره تخمک ببین میتونیم النوا بدیم با ماما مشورت کردن دادن برام دعا کن شدید هایپر نشم چون گفت صد در صد میشی

اشتباه نوشتم همون تی اس اچ بازش تا چهار بود آخه خیلیا گفتن باید برای انتقال بیاری پایین سه

عزیزم اگه رنجش تا ۴ هست خوب برا شما بالاست..... 

باید دارو بگیری..... 

معمولا میگم باید زیر ۲ حتی باشه..... 

ببین چون اوایل بارداری جور تیروئید جنینم مادر میکشه پس همینطوری احتمالا کمکاری هست اون تلرانس رو برا این میذارن که اگه بالا رفت بازه رو رد نکنه..... 

مثلا برا خود من قبل بارداری زیر ۲ بود اول بارداری یهویی شد ۵/۵.....

فکر کن اگه لب مرز بود چی میشد..... 

البته برا همه بالا نمیره اما چون احتمالش هست بهتره زیر ۲ باشه که شرایط بعد بارداری بحرانی نشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای استرس نداری تو دختر؟😂😂😂

چراا دارم😁 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
کی بی بی میزنی؟ 

فردا پس فردا میزنم

بچه ها من حس میکنم انگل روده گرفتم ، خارش مقعد دارم😢😢😢 حالا تو این وضعیت من چیکار کنمممم ، دارووو ...

عزیزم والا نمیدونم...... 

یه لحظه خندم گرفت فکر کردم مولتی تخصصمممممم..... 

خخخخخخخخ.... 

عزیزم تنها راهش اینه نمونه مدفوع بدی چک بشه..... 

عزیزم والا نمیدونم......  یه لحظه خندم گرفت فکر کردم مولتی تخصصمممممم.....  خخخخخخخخ.... ...

😁😁😁 ای خدااا اخه چه وقتت این کوفتی بووود😑😁

دوستان کسی دست چپش و پیشونیش درد نمیکنه بخاطر عوارض آمپول برای پانکچر؟ من نمی دونم چرا چند روزه دست ...

عزیزم من سره پانچکر قبلیم کلا دستم با اون طرف سرو گردنم تا ۱۰ روز بعد از عملم درد میکرد حالا نمیدونم برایه چی بود به دکترمم گفتم چیزی نگفت خودش خوب شد

همسرم لوله انتقال اسپرم نداره احتمالا همون صفر مطلق میشه دیگه

آهان پس..... 

توکلت به خدا باشه احتمالا بدنت داره هورموناشو تنظیم میکنه.....