2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
میبینی؟ خیلی استرس دارم بیچاره کردم خونواده امو هم. 😖😖😖 دیگه شماهاهم فهمیدین. 😢😢😢

به خاطره این هورمون های لعنتیه من هی الکی پاپیچه شوهرم میشم هیشکی هم نمیدونه تو این مرحله ای از طرفیم استرس پنهون کاریه روزه عملو اینا قشنگ درکت میکنم ولی اطرافیانمونم گناه دارن دیشب یه دله سیر الکی گریه کردم شوهر بدبختم هی میگفت تورو خدا چیه مشکلت چیه کاشکی شروع نمیکردیم از صبح که بیدار شدم گفتم دیگه دختر خوبی میشم به این هورمونام توجه نمیکنم توهم سعی کن کمی ریلکس باشی 

میگم من بعضی وقتا یه کوچولو تخمدونام تیر میکشه توهم اونجوری البته من قبل امپولامم اونجوری بودم  دوستان گفتن برایه تقویتی هاس 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم شکرخوبم. 😊😊 اره برای من ازاسترس زیادی هست احتمالا ازهمه هم میترسم فکرمیکنم کرونادارن. ...

الهی بگردم نگران نباش توکلت به خدا ان شاالله که این بار هم تعداد تخمک های باکیفیتت زیاد شه هم تعداد جنین های تپل مپل و عالی

من سر نمازام هممونو دعا میکنم. موقع نماز ظهر تو رو مخصوص دعا میکنم گلم اگه لایق باشم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
به خاطره این هورمون های لعنتیه من هی الکی پاپیچه شوهرم میشم هیشکی هم نمیدونه تو این مرحله ای از طرفی ...

اره ازبهم ریختن هورمون هاست انگار خخ وای من بعدانتقال بدترلوس میشم همش توجه همسرمومیخوام ماهم فقط مادرم میدونه مادرشوهرم اینهاکه دورن وهیچ نمیفهمن. 

همش دلم میخواد صلوات شروع کنم تنبلیم میاد خداشیطون لعنت کنه, سری قبل خیلی دعامیخوندم بهتربود. 

شما الان خودت توچه مرحله ای؟ من امروز روزپنجمه

الهی بگردم نگران نباش توکلت به خدا ان شاالله که این بار هم تعداد تخمک های باکیفیتت زیاد شه هم تعداد ...

سلامت باشی عزیزم خیلی ممنون وقتی اینجور می گوید دام ی کنم دلم اروم میشه. 😉😉😍😍😍خیلی ممنونم دستت دردنکنه منم واسه همتون صلوات میفرستم. 

توکل برخدا دیگه اینبارهرچی داروبوده من خوردم خدابایدنظرکنه

اره ازبهم ریختن هورمون هاست انگار خخ وای من بعدانتقال بدترلوس میشم همش توجه همسرمومیخوام ماهم فقط ما ...

منم از سه شنبه امپولمو زدم برایه من یه امپوله سوم برم برایه سنو ببینم چی میشه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم مبارکه به سلامتی انشالله نه ماه دیگه به سلامتی و شادی بغل (شون) کنی.....  عزیزم هر کدومو ...

زنگ زدم مرکز گفت بخور مشکلی نیست. امابازاسترس دارم متفورمین بد نباشه.

میشه بگید چیاخوردید چیارو رعایت کردید.

اناحون من زیردلم درد گرفته. پاهام میگیره ایناطبیعیه؟ تورو خداجواب بدید

وایی نمیدونستم دیروز یه قاشق خوردم. 😟😟 من چرا نمی دونم چی خوبه چی بد؟ عسل زنجفیل چطور؟ اونهاروهم ...

عسل فکر نکنم زنجفیل هم اطلاعی ندارم سیاه دانه پرولاکتین بالا میبره منم نمیخورم چون پرولاکتینم لب مرزه 

خدایا شکرت
از روز ۹ مامان ماهک مثبت بود

هاله بوده ؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
از روز ۹ مامان ماهک مثبت بود

من امروز روز نهم انتقالمه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍