2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045095 بازدید | 684427 پست
ممنون گلم لطف کردی اره خودمم دم نوش اینهانمیتونم اصلا ریسک کنم ولی انگار سیاه دانه خوبه باعسل.  ...

سیاه دانه با داروی پانکچر اختلال ایجاد می کنه بهتره نخوری

خدایا شکرت
سلام من دیروز روز دهم انتقالم لک بینی داشتم امروز شد خونریزی حتی لخته خون هم‌داشتم کمرم‌هم خیلی درد ...

عزیزم نگران نباش استراحت کن پاهات بالاتر باشن..... 

با مرکز یا دکترت تماس بگیر نیاز باشه پروژسترونتو بیشتر میکنن..... 

اکثرمون این حالو داشتیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.instagram.com/tv/CHqaJRshQHk/?igshid=wrfolp6so5tj

دوستای گلم اینو ببینین خیلی باحاله انشالله تجربش میکنین..... 

من و دخملی در موردش حرف میزنیم..... 

مثلا دیشب داشتم میگفتم وقتی تو شکمم بودی هر از گاهی از تو سولاخ نافم بیرونو تماشا میکردی..... 

بعد یه چشسو بست گفت اینطولی؟؟؟؟؟ 

یا مثلا فیلم و عمس عروسیمونو نگاه میکنه میگه من و داداش تو شکمت قایم شده بودیم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما من دیروز انتقال دادم ۲تاجنین بلاست ۵ روزه. چندتاسوال دارم ممنون میشم آنا جون ودوستان کم ...

عزیزم من هنوزم متفورمینو دارم قبل از انتقال داشتم دکترم گفت بعدشم باید ادامش بدم الانم که 18 هفته هستم قطعش نکرده، خودم تو نت خوندم قطع کردنش به بدن شوک میده و ممکنه باعث سقط جنین بشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم قطعی نمیتونم بگم اما معمولا جنینهایی که گریدشون خوبه از اسپرم با دی اف آی نرمال بودن.....  ...

سه ماه قبل اینکه پانکچر کنم dfi همسرم ۲۱ بود بعد که وارد سیکل شدم دکتر گفت نیازی نیست دوباره آز dfiبده با همون رفتیم جلو دیگه نمیدونم موقع پانکچر اومده بوده پایین یا رفته بالاتر برا همین پرسیدم اخه دکتر کارت جنین رو دید گفت کیفیت جنین ها عالیه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام صبح بخیرگلم ممنون توخوبی؟ شکرخدا امروز خوبم. وای اره میبینی ادم دق میکنه رسما ازاسترس خودموبستم ...

ممنون گلم تو خوبی؟ خداروشکر که بهتری. فقط استرس نداشته باش من خودم قبلا هر وقت مریض میشدم دقت میکردم می دیدم وقتی استرسم زیاد بوده اونجوری میشدم به یه دکتری گفتم گفت آره استرس زیاد سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه

تو چیکار به باد کردن تخمدانا داری دختر بذار اونا خودشون اون تو کارشونو بکنن 😬😡 منم تا روز پانکچر هیچ حسی نداشتم فقط روزای نزدیک پانکچر یه کوچولو تخمدانام تیر میکشید

خانم ها جنین بلاست رو از روز چند میشه بی بی چک زد؟؟؟ 

دیروز منم پرسیدم کسی جواب نداد

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ممنون گلم تو خوبی؟ خداروشکر که بهتری. فقط استرس نداشته باش من خودم قبلا هر وقت مریض میشدم دقت میکردم ...

ممنون عزیزم شکرخوبم. 😊😊

اره برای من ازاسترس زیادی هست احتمالا ازهمه هم میترسم فکرمیکنم کرونادارن. 

امروزخوبم ولی بازخودموبستم به چای زنجفیل اینهاضررنداره؟ 

خخخ اره راست میگی ولی همه اینها از اینکه چشمم ترسیده ازسری قبلی واسه همون دعاکن اینبارزیادوبهترشن

خخخخخخخخخ آره پس همون فکر کنم روتینش هست واسه iui هم پرد داده بود😳😳😳 عجب علاقه ایی داره ببین شم ...

وای خدا چه بد🥺 یعنی از این قرص متنفرم اخه میدونی زینب جون من سیستم ایمنیم کلا ضعیفه از بچگی تند تند سرما میخورم یه هفته حالم خوبه یه هفته مریضم میترسم این قرصم بخورم دیگه نذاره از جام بلند شم.. ای خدا چه روزایی رو داریم میبینیم لعنت به کرونا