2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
ممنون عزیزم جواب دادی راستش اوایل که هماتوم داشتم خیلی نگران بودم اما کم کم عادی شد برام چون لک نداش ...

عزیزم ترسونده که احتیاط کنی..... 

وگرنه جای نگرانی نداره.... 

به خودت فشار نبار..... 

میگذره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شنیدم ورزش خیلیم خوب نیست.....  جربیش چطوره؟ بیضه هارو خنک نگه میداره؟

ورزش زیاد نه ۲روز تو هفته در حد اینکه یه کم عرق کنه.کلا اهل دوش آب داغ و اینا نیست چون گرماییه از آب سرد استفاده میکنه.چربیشم هم رنج نرمال بود تو آزمایش.آنا جان میگم واریکوسل داره ها اما دکتر گفت چون قبلنا یه جراحی داشته عمل ریسکه... میگم ممکنه بالا رفتن دی اف ای ربطی به واریکوسلش داشته باشه.آخه همینطوری داره میره بالا.تنها نکته +داروهاش مورفو۰بوده که شده۱

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
راستی ی سوال دیگه طول سرویکسم ۲۹ بود دکتر گفت نیازی به سرکلاژ نیس اما سونوتو تکرار کن چند وقت دیگه ب ...

آره عزیزم خوبه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم . خداروشکر که همه چی نرمال بود . شما ۳ اذر نبودی ؟ چرا زودتر رفتی ؟ 

آره عزیزم ۳ آذر بودم، بعد دیدم از استرسش شبا نمیتونم بخوابم زنگ زدم کلینیکش وقت گرفتم رفتم. آخه تو همین تاریخ مرکز مام میخواست بهم وقت آنومالی بده دید وقتش پره گفت ناچارا ۳ آذر. بعد دیگه خودم بجای مرکز رفتم کلینیک خود دکتر محمدی همون تاریخی که مام نتونست بهم بده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزیزم خوبه..... 

ممنون جواب میدین عزیزم ببخش اینقد سوال میپرسم من اگه دکتر بگه نگران نباش باور نمیکنم اما اینجا وقتی از بچه ها سوال میکنم و زینبی جان خیالم راحت میشه به حرفای دکترم اعتماد ندارم😂

متاسفانه هنوز شیر میخوره وقت خواب ,البته شیر چندانی ندارم  الان موندم چیکار کنم‌، امشبو‌ مصرف ...

عزیزم خوب ما تو بارداریامون آمپول پروژسترون میزدیم بعید میدونم ضرر داشته باشه..... 

حالا میخوایی امشب نخور و فردا زنگ بزن بپرس..... 

باشه عزیزم مرسی الان دارم میگردم علاوه بر ایما ژل رویال هم پیدا کنم.فعلا نتونستم اعتماد کنم بنظرت ...

والا ما استفاده نکردیم ژل رویال..... 

مرسی عزیزم. ممنون. راستش تو سونوی من هیچی راجع به گرید پیدا نکردم. فقط گفت رفته بالا و خلفی هست ظاهر ...

علامت اختصاریش g فکر کنم بود دقیق یادم نیست..... 

چ خوب بوده از شما مال من ۲۹ لب مرز 😕

به منم گفت دو هفته دیگه بیا چک کنم دوباره. نفهمیدم چرا. شاید مال منم زیادی بالا بوده. پس شمام آنومالی رفتین. من خیلی نگران شریان رحمی هستم، گفت دوباره باید چک بشه که رو رشد بچه تاثیر نذاره! 😥😥 خوشبحالت آسپرین میتونی بخوری. من اگه میتونستم بخورم الان نگرانی شریان رو دیگه نداشتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ورزش زیاد نه ۲روز تو هفته در حد اینکه یه کم عرق کنه.کلا اهل دوش آب داغ و اینا نیست چون گرماییه از آب ...

عزیزم اگه گرماییه پس خواهشا چیزای با طبع گرم بهش نده..... 

چون من این اشتباه رو کرده بودم اوضاعش رو بدتر کرده بودم.... 

مثلا هر روز سیاهدونه، کنجد، عسل و.... داده بودم... 

اگه طبعش گرمه عرق کاسنیم خوبه بخوره..... 

همسر من میخورد..... 

من تا دلت بخواد مرکبات بهش دادم اون زمان..... 

اب پرتقال، لیموشیرین، گریپ‌فروت اینا رو قاطی میکرد میخورد تقریبا هر شب..... 

کلا عیار دستتون باشه طبع باید به سمت اعتدال باید بره و تنظیم این با خود فرده..... 

به منم گفت دو هفته دیگه بیا چک کنم دوباره. نفهمیدم چرا. شاید مال منم زیادی بالا بوده. پس شمام آنومال ...

لی لا جان نگران نباش . اینجا که اینجور چیزارو چک نمیکنن اگر میکردن معلوم نبود وضعیت ما چطور بود 😖 وقتی هم درباره گرید جفت چیزی نگفته حتما مشکلی نبوده . چه خوب کاری کردی که زودتر رفتی  . الان تو سونو چند هفته و چند روز زدن برات ،؟

به منم گفت دو هفته دیگه بیا چک کنم دوباره. نفهمیدم چرا. شاید مال منم زیادی بالا بوده. پس شمام آنومال ...

برا من تو سونوم شریان رحمی یادمه نوشته بود نرمال ولی منم نمیتونم اسپرین بخورم چون دوباره هماتومم برگشته😕

اصلا بدون نگرانی نمیشه دوستم رفته سونو بند ناف دور بچش پیچیده بود یعنی خیلی کم هس که همه چی نرمال باشه ی استرس همیشه باید باهامون باشه