2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلام انای عزیز  ببخشید من باز مزاحمتهام زیاد شد  عزیز من دارم به بچم شیر میدم و دکتر بهم ...

عزیزم مگه نباید شیردهیو متوقف کنی؟ 

من چون شیر نمیدادم نمیدونم..... 

من والا 6 هفته و 5 روزم بود فهمیدم باردارم که فرداش سونوی قلب انجام شد و داروهام شروع شدن..... 

یعنی انوکسوپارین شروع شد..... 

منم چون نمیدونستم باردارم و ویزان (چون بر پایه پروژسترونه) خورده بودم دیگه مجبور شد به جاش شیاف سیکلوژست تجویز کنه..... 

من هماتوم و لک بینی نداشتم شاید برا اون مانعی نداشت انوکسوپارین..... 

میدونی که بارداری اولم انوکسانم تو اون دورهلک و هماتوم قطع شده بود..... 

پس نترس بذار هماتومه بره بعد شروع میکنه برات..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چشمات بی بلا جانم میوه ها مخصوصا لیموشیرین،پرتقال، نارنگی و موز عسلم زیاد بخور و خرما مایعات گرم ...

ممنون گلم لطف کردی اره خودمم دم نوش اینهانمیتونم اصلا ریسک کنم ولی انگار سیاه دانه خوبه باعسل. 

پرتقال ونارنگی میگم بگیرن بخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم آزمایش اسپرم و آزمایشdfi البته در مراکز ناباروری بده بهتره آزمایش ایمنی و‌انعقادی هم خ ...

عزیزم هزینه آز انعقادی و ژنتیکتون چقدر شد و کجا دادین؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
آره آنا جون،خدا کنه علت دوبار انتقال منفی با ۱۶ تا جنین  dfi باشه!حداقل خیالم راحت میشه که ...

عزیزم برا مام ۳۲ بود dfi شکر خدا جواب گرفتیم.... 

یه کم همت میخواد..... 

تغذیه سالم و مناسب طبع بدون تقلید از تغذیه دیگران.....

میوه و سبزیجات..... 

مایعات..... 

پروتئین..... 

خنک نگهداشتن بیضه ها..... 

مکملها..... 

به خودتم برس به موازات اینکه به همسرت میرسی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم سیگارو گذاشت کنار... الکل رو.... میوه سبزی استفاده کرد که قبلا خیلی اهلش نبود گردو شیر موز ...

عزیزم شنیدم ورزش خیلیم خوب نیست..... 

جربیش چطوره؟

بیضه هارو خنک نگه میداره؟ 

عزیزم برا من تا غربال اول رفع شد اما میدونم کسایی که تا غربال دومم ادامه داشته.....  نگران نبا ...

راستی ی سوال دیگه طول سرویکسم ۲۹ بود دکتر گفت نیازی به سرکلاژ نیس اما سونوتو تکرار کن چند وقت دیگه به نظرتون خوبه ؟

عزیزم مگه نباید شیردهیو متوقف کنی؟  من چون شیر نمیدادم نمیدونم.....  من والا 6 هفته و 5 ...

متاسفانه هنوز شیر میخوره وقت خواب ,البته شیر چندانی ندارم 

الان موندم چیکار کنم‌، امشبو‌ مصرف کنم نکنم ؟ فردا ازش بپرسم بعد مصرف کنم !! بنظرت یه شب اینورر اونور تاصیری داره ؟ بعد خودش سونو‌کزد‌گفت قلبشو واضح نمیبینم یا فت قلبش ضعیفه در صورتیکه سونو قبل که بیرون رفته بودم قلبش مشکلی نداشت 

کپسول من اسمش فرنوژست ۲۰۰ هست که میخام رکتال مصرف کنم ، بهتره بنظرت این روش؟

من کلا تجربیات اونموقع راجع به داروها یادم رفته

خوبیم قربونت😍😍😍 خداروشکر عزیزم، شریان رحمی رو برای من بررسی نکردن انگار یعنی تا حالا اسمی ازش نب ...

مرسی عزیزم. هر چی گشتم چیزی از گرید پیدا نکردم. 😥😥

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم برا مام ۳۲ بود dfi شکر خدا جواب گرفتیم....  یه کم همت میخواد.....  تغذیه سالم و من ...

باشه عزیزم

مرسی

الان دارم میگردم علاوه بر ایما ژل رویال هم پیدا کنم.فعلا نتونستم اعتماد کنم

بنظرت تاثیر ژل رویال از مکمل بیشتره؟

سلام خانمی منم دو انتقال منفی داشتم دکتر میگه علتی از نظر طب من نیست  برا همسرم این ازمایش نوش ...

عزیزم دی اف آی اسپرم..... 

میزان تیکه تیکه بودن دی ان ای اسپرم رو بررسی میکنه..... 

هر چه کمتر باشه بهتره..... 

شادن جون چطوری؟ نی نی خوبه؟ امروز رفتم آنومالی خدارو شکر خوب بود. یکی از شریان های رحمی همچنان مقاوم ...

سلام عزیزم . خداروشکر که همه چی نرمال بود . شما ۳ اذر نبودی ؟ چرا زودتر رفتی ؟ 

عزیزم گرید از صفر شروع میشه.....  اوایل صفره.....  هر چه بالاتر بره یعنی انگاری سن جفت ب ...

مرسی عزیزم. ممنون. راستش تو سونوی من هیچی راجع به گرید پیدا نکردم. فقط گفت رفته بالا و خلفی هست ظاهرا. زده posterior. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم