2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکرمیکنم از جایی ک ما میخریم هم خارجیه. چون زنبورداره فکرمیکردم محصوله خودشونه اما بعد متوجه شدم انگ ...

ببخشید منظورت گرمی ۱۲ هزار تومنه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من که شنبه باهواپیمارفتم موردی نبود حالا برای دوشنبه بعد نمیدونم فکرنکنم طوری بشه هوایی بیشترجاده ها ...

خب نمیشه. مثلا شما اگه کرونا داشته باشی بری اتاق عمل خب همون استفاده از وسایل اتاق عمل ممکنه باعث بشه بقیه هم مبتلا بشن. هر چند وسایل رو مرتب ضدعفونی میکنن ولی خب احتیاط شرط عقله چون میگن این ویروس حتی با تماس پوستی هم منتقل میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

دوستان من دارم میرم امپولمو بزنم با دلایه پاکتون برام دعا کنید این امپول کمی قویه از بیش از حد جواب دادنش میترسم باز به امید خدا ببینیم اون چی میخواد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

@زینبی_بابا    

زینب جون یه پماد واژینال برای عفونت باکتریایی بهم معرفی میکنی ؟دکتر فقط برام قرص نوشته که تا حالا تاثیری نداشته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها بیبی چک و کی میشه زد ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍