2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
یه غذایی مثل آبگوشت یا تاس کباب بذار که اصلا پای گاز وایسادن نداشته باشه

دارچین جون شما هم کمردرد دارین؟ من نمیدونم چرا ایندفعه کمرم امون نمیده بهم.یعنی از پروژسترون؟

ابن سینا تا جاییکه فهمیدم فقط در شرایطی که طبق سونوها احتمال هایپری بالا باشه و علایمش هم باشه با نظر دکتر عمل میکنن. فکر کنم چون این شرایط برای خانم خیلی خطرناکه اگه عمل نشه. این چیزی بود که اون موقع شنیدم. یعنی این اتفاق برای یه بنده خدایی افتاده بود ظاهرا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یعنی چی پانکچر نمیکنن تست مثبت باشه پس اینهمه آمپول که طرف مصرف کرده چی میشه اینهمه هزینه&nb ...

آره عزیزم متاسفانه کنسل میشه 

ما تو رویان در عرض دو هفته دو بار آزمایش کرونا و حلق دادیم 

هر هفت روز تکرار میکنن

خداجونم شکرت       
دارچین جون شما هم کمردرد دارین؟ من نمیدونم چرا ایندفعه کمرم امون نمیده بهم.یعنی از پروژسترون؟

عزیزم من در حالت عادی کمردرد ندارم. فقط دیروز که حدود 4 ساعت پشت صندلی نشستم کمرم درد گرفت.

سرکار میری؟

من خیلی حالت نشستن و دراز کشیدنمو عوض میکنم.

آره عزیزم متاسفانه کنسل میشه  ما تو رویان در عرض دو هفته دو بار آزمایش کرونا و حلق دادیم  ...

باور کن برای بعضیها این کرونا کاسبی شده 

واسه آزمایشگاه ها و داروخونه ها

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام‌گلم ههممون‌‌مثل‌همیم‌عزیزم.. نگران‌نباش واللا‌آویشن‌‌‌نمیدونم اماعسل‌وآبلیمو‌‌‌ضررنداره‌ س ...

من که شنبه باهواپیمارفتم موردی نبود حالا برای دوشنبه بعد نمیدونم فکرنکنم طوری بشه هوایی بیشترجاده هارومیبندن وپلاک های غیربومی. 

چشم ابلیموعسل میکنم زینبی جانم همیگه قرنطینه کن بیشترترسیدم اخه من زیادطوریم نیست وای خدا. 😞😞چرابایدتست کرونابدیم؟ خب پانکچرکنند کم خودمون دغدغه داریم. 

نازنین جون واسه من تو بارداری خیلی این اتفاق افتاده از اول تا الان بعضی اوقات تخمدان راست بعضی اوقات ...

خداخیرت بده کلی نگران شدم به قول شما نمیشه هم تواین اوضاع بیرون رفت پس خداروشکرطبیعیه

باور کن برای بعضیها این کرونا کاسبی شده  واسه آزمایشگاه ها و داروخونه ها

از طرفی کار خوبی میکنن اینجوری بیشتر شیوع پیدا نمیکنه 

از طرفیم هنوز معلوم نیس کرونا رو تخمک و اسپرم اثر میزاره یا نه 

از اینور میون این همه هزینه تست کرونا واقعا به آدم فشار میاد 

ولی چه میشه کرد فدای سر نی نی هامون

خداجونم شکرت