2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
سلام دوستان من ازدیروز تخمدان سمت راستم وکمرم دردمیکنه طبیعیه به نظرتون ؟ نگران شدم دوس دارم برم سون ...

نازنین جون واسه من تو بارداری خیلی این اتفاق افتاده از اول تا الان بعضی اوقات تخمدان راست بعضی اوقات چپ الکی نگران نشو طبیعیه 

تکون نی نی هم از الان نباید واست مهم باشه چون دوروز داره یه روز کم یه روزم اصلا نمیفهمی البته این واسه ماه پایین هستش ولی از ۸ ماهگی به بعد مهم میشه 

به نظرم الکی بیرون نرو و استرس نداشته باش چون طبیعیه عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آب و مایعات حداقل روزی 8 لیوان باید باشه اصلا واجبه 

مرسی عزیزم میدونم از لحاظ تاثیر قرص گفتم  که اثر قرص کم نمیشه با خوردن آب کم یعنی در حد فنجون کوچک ؟

بعد عزیزم من روزی ۲۰ تا قرص میخورم یعنی معادل ۲۰ فنجون کوچک آب که فکر کنم به اندازه ۸ لیوان بشه

همینجوری انقدر آب میخورم ببخشید عزیزم 🙈 تکرر ادرار گرفتم هر نیم ساعت سرویس بهداشتی بایدبرم‌ 🥴🥴اگه بخام برای هر ۲۰ تا قرص یه لیوان آب بخورم که دیگه از کار و زندگی میفتم🙈🙈🤣🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بابا خاطرت جمع😉😉😉

زینب جون آمپول پروژسترون حتما باید روزانه سر ساعت خاصی زده بشه ؟ مثلا اگه یه شب ساعت هشت زده بشه یه شب ساعت شش اشکالی داره؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه گلم تو درب یخچال بذاری هیچی نمیشه، فقط یخ نزنه

مرسی عزیزم😘😘 تو دمای ۳ درجه که یخ نمیزنه؟ چون تازه گاهی وقتا در آمپول که باز میکنم چند قطره ازش میزنه بیرون اگه یخ زده بود که اینطور نمیشد درسته؟ 

آمپولاتو گرفتی برای پانکچر؟

سلام اره عزیزم امپولا چه عرض کنم فقط یه امپول داد النوا زنگ زدم جواب تست کرونام منفی بود گفت ۴تا۶ بعد از ظهر امروز بزنم دوشنبه برم برایه سنو

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
زینب جان  من امروز شش هفته و دو روزمه  از همون روز نه انتقال خونریزی و لکه بینی داشتم جو ...

مبارکه مامان گل😍😍😍

ان شاالله به سلامتی بغلش کنی 

نگران نباش عزیزم انوکسا رو قطع کن این خون ریزی شما نشون میده انوکسا رو فعلا نیاز نداری

آنا جون هم با وجود داشتن مشکل انعقادی، دو ماه انوکسا نزد و خدا رو شکر دخترش خانمی شده واسه خودش 😍😍😍

پس با خیال راحت قطع کن

نهایت یه شیاف هن شبها استفاده کن ولی رکتال 

زینب جان یه سوالم دارم.من قراره سل فری بدم.اگه جزو شرایطش قطع کردن یکی دوروزه آسپرین باشه من چیکار ک ...

راستش من چیزی نمیدونم و تا حالا نشنیدم، حتما از مسئول فنی آزمایشگاه بپرس، بی زحمت جوابش رو هم اینجا بهم بگو

ولی آسپرين رو با دو روز قطع کردن نمیشه اثرش رو از بدن پاک کرد حداقل 6 روز نیاز داره

مبارکه مامان گل😍😍😍 ان شاالله به سلامتی بغلش کنی  نگران نباش عزیزم انوکسا رو قطع کن این خون ...

ممنونم که همیشه جوابمو میدی 

باید کلا قطع بشه یا بعد از رفع لکه بینی دوباره ادامه بدم امپول انوکسارو؟ دکترم اصلا تلفنی جواب نمیده از بس سرش شلوغه فقط ماماهاش جواب میدن که بهشون اعتمادی ندارم 😔 من یه سقط بخاطر عدم رشد جنین دارم الان داشتم تاپیکای راجب همین موضوع میخوندم بعضیا قطع نکرده بودن انوکسارو شک به دلم افتاد 

خدایا خودت مواظبش باش
زینب جون آمپول پروژسترون حتما باید روزانه سر ساعت خاصی زده بشه ؟ مثلا اگه یه شب ساعت هشت زده بشه یه ...

بله گلم حتما سر ساعت 

ولی اگر استثنا پیش اومد تا سه ساعت قبل و بعدش میشه 

ولی بی نظم نباشه روزهای بعدش

ممنونم که همیشه جوابمو میدی  باید کلا قطع بشه یا بعد از رفع لکه بینی دوباره ادامه بدم امپول ان ...

عزیزم لطفا تاپیک ها رو نخون 

منشی دکترت خیلی معتبر تر از تاپیک هاست

نه گلم تا شرایط استیبل بشه قطع کن 

وقتی 10 روز لک ندیدی و پاک بودی دوباره شروع کن تا نزدیک زایمانت

مرسی گفتی عزیزم 

سلام زینبی جون شمایه بار اینجا گفتید النوا برایه زخیره های پایینه هر چی هم من شنیدم برایه زخیرهی پایین میدن پس چرا به من داده امپولش خارجیه زخیرم ۶.۹

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی