2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
یخ خشک میزاشت یا یخ ژله ای؟

هر بار از فریزر یکمی یخ بریز توی پلاستیک. برا اینکه یه وقت پلاستیک سوراخ نشه، داخل دوتا پلاستیک بزار. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی فدات شم کاری نکردم ک ن جوابشو باید ببری پیش خوده شاکریان 

میخام بدونم عزیزم مناینسری که میرم پیش کلانتری سری های بعد چطوری نوبت میتونم بگیرم که سریع بهم بدن

چون این بارم با پارتی بازی نوبت برام گرفتند دیگه روم نمیشه بگم که برام بگیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخام بدونم عزیزم مناینسری که میرم پیش کلانتری سری های بعد چطوری نوبت میتونم بگیرم که سریع بهم بدن ...

ببین عزیزم  همون موقع ک کارت پیش کلانتری تموم میشه میای پایین باید نوبت بعدتو بزنی یچیز حدودی نسبت ب قرصاتو سونوگرافی هر چیزی ک داری کمتر بشه میتونی زنگ بزنی بگی تغییرش بده برات ولی نگیری بهت نمیدن دیرتر بهت میدن میگن یماه دیگه دوماه دیگه

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
منم فعلا گیر افتادم به خاطر محدودیت ها ،نمیدونم قراره چی بشه ،سیکلم بلنده ،قرار بود سه شنبه هفته آین ...

اصلا فکرشم نمیکردم ک بسته بشه، امروز دیگه قطعی شد

چیکار کنم؟ خیلی ناراحتم. یه مدت اووابوست خوردم الان دیگه گیرنمیاد ک دوباره بخرم.. میترسم نتونم شروع کنم تاثیر قرص از بین بره. باز شما اول ماه باید بری، من هفته دومم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من جات باشم هر کدومو با یه لیوان آب میخورم لااقل یه درصدی از آب مورد نیاز بدنمو به بهونه قرصها ...

اخه عزیزم  من بدنم سرد آب که میخورم سردیم میشه خیلی ببخشید تکرار ادرار میگیرم هر نیم ساعت یکبار باید برم .....

فقط الان میخام بدونم تاثیر میکنه رو بدن این قرص هایی که گفتم با خوردن آب کم

سلام به همه. خانمهای شهرستانی ک تهران میرید درمان،میخواید چکار کنید برا این دوهفته،من ۸ ام نوبت دار ...

منم مثه شما هفته دوم اذر نوبت دارم.. و نمیتونم یه هفته ده روز جلوتر برم. خیلی ناراحتم فکرشم نمیکردم

خوب لووتیروکسینت رو زودتر بخور که فاصله بیفته..... 

من ساعت ۲ خوابم میبره ساعت ۶ هم بیدار میشم لووتیروکسین رو میخورم ساعت شش و سی و پنج دقیقه هم شوهرم صبحونه آماده میکنه که بخوریم.بیشتر اوقات هم نون پنیر میخورم چون واقعا چیز دیگه ای بجز پنیر و تخم مرغ نمیتونم بخورم. بیشتر هم نمیتونم فاصله بدم چون شدید ضعف میکنم و تهوع شدید میگیرم . از اون طرف خوابم هم خیلی کمه شب فوقش دیگه خیلی راحت بخوابم چهار ساعت . ساعت ۹ تا یازده صبح هم دوساعت میخوابم . در طول روز فقط ۶ ساعت میخوابم . از وقتی باردار شدم کلا دچار بی خوابی شدم . به دکترمم میگم میگه باید بهش عادت کنی. بخاطر بارداریه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ببین عزیزم  همون موقع ک کارت پیش کلانتری تموم میشه میای پایین باید نوبت بعدتو بزنی یچیز حدودی ن ...

خوب من از حالا غصه ام بود چطوری نوبت بگیرم که پریود بعدیم برم پیش خود کلانتری

لیانا جون ساک کوچولو رو آماده کردی؟

سلام لی لا جون خوبی عزیزم پسرت خوبه 💜

لباسارو شستم انشاالله فردا بچینم تو کیف 😍 قسمت همه منتظرا 

انشاالله شما هم به موقع و سالم پسرتو بغل کنی 

واسم خیلی دعا کن 💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اوووف خواهر ایشالا جوجت به دنیا بیاد مدرسه ای بشه میفهمی چی میگم 😕تازه اون زمان دیگه کرونایی وجود ن ...

اره خواهر خودم رو میبینم چی میکشه 

سخته واست واقعا 

انشاالله تهوعت خوب بشه انرژیت بیشتر بشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اصلا فکرشم نمیکردم ک بسته بشه، امروز دیگه قطعی شد چیکار کنم؟ خیلی ناراحتم. یه مدت اووابوست خوردم ال ...

نمیدونم والله ،فعلا گیر افتادیم ،متاسفانه رویان خیلی بی نظم و اصلا به فکر بیمارها نیست ولی ابن سینا فکر کنم نامه تردد میده به بیماراش ،منم داخل فکر قرص dhea هستم که پیدا نمیشه ،حالا شاید تا اون موقع یه فکری کردند

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من ساعت ۲ خوابم میبره ساعت ۶ هم بیدار میشم لووتیروکسین رو میخورم ساعت شش و سی و پنج دقیقه هم شوهرم ص ...

منم به شدت بی خواب شدم. قبلا شب ساعت ۱۱ میگذشت بیهوش میشدم. الان دیر میخوابم، نصف شب بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره، صبح هم کله سحر بیدار میشم. خودم کلافه شدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام لی لا جون خوبی عزیزم پسرت خوبه 💜 لباسارو شستم انشاالله فردا بچینم تو کیف 😍 قسمت همه منتظرا&n ...

به سلامتی و دلخوشی عزیزم. انشالله به ناز پدر مادر بزرگش کنی عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خوب من از حالا غصه ام بود چطوری نوبت بگیرم که پریود بعدیم برم پیش خود کلانتری

ببین مثلا ماه پیش ک دارو بهم داد ک این ماه برم پیشش منکه نمیدونستم کی پریود میشم چون من تا قرص نخورم نمیشم  همینجوری طبق محاسبات خودم با قرصا زدم 3 آذر بعد پریود ک شدم درست در آمد فقط 12پریودیم میشد 4من زده بودم 3 فتم خب عیب نداره همو 3میرم ک میشه 12پریودیم توهم همین کارو کن

منم و حسرتِ با تو ما شدن...