2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
آره بنظرم یا خودت برو پیش شاکریان یا اینکه قبل از انتقالت بهش بگو میخوام اول چکاپ کامل شم چون اینا ه ...

راستی چقدر طول کشید جواب آزمایش ایمنی وانعقادیت بیاد؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی چقدر طول کشید جواب آزمایش ایمنی وانعقادیت بیاد؟؟؟

بمن گفت یکماه ولی زودتر آماده شد  ی ده روزی بود ولی چون زیاد با ا م در میاد میخوان دورتر بدنش

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
شاکریان چه روزایی میشینه،؟؟ چه جوری نوبت گرفتی

هر روز هستش عصرا فقط میشینه  حضوریم فقط نوبت میده بخوای زود نوبتت بشه باید حداقل 3اونجا باشی چون من هر وقت 3 هم. میرم خیلی شلوغه 3ونیم منشیش میاد اسم مینویسه 4دکتر میا 

هر روز هستش عصرا فقط میشینه  حضوریم فقط نوبت میده بخوای زود نوبتت بشه باید حداقل 3اونجا باشی چو ...

چقدر شدهزینه آزمایشات؟؟؟؟

همون آزمایشگاه مرکز انجام میده؟؟؟

چقدر شدهزینه آزمایشات؟؟؟؟ همون آزمایشگاه مرکز انجام میده؟؟؟

همونجا طبقه پایین دکتر شاکریان آزمایشگاه داره اونجا من انجام دادن دوماه پیش یک‌میلیون شد 

دکتر صالحی تعریفشو زیادشنیدم بنظرت پیش اونم بریم چجوره؟اخه عباسی همینجور فرستادمیکرو اصلا دارو وتقوی ...

عزیزم همسرم اوایل، هشت ماه تحت نظر دکتر صالحی بود. چهار ماه انواع آزمایشای ژنتیک، هورمونی رو برامون هر جلسه نوشت و قرص های خارجی تجویز کرد. چهار ماه بعدهم دو دوره ی دو ماهه آمپول سینال تجویز کرد. ولی هیچ تاثیری هیچ کدوم روی همسرم نداشت و نهایت نامه ی میکرو بهمون داد. دکتر بسیار دلسوز و دقیقی هست. روند کارشم خیلی خوبه. توی سیستم پرونده برات تشکیل میده و هر جلسه قبل از ویزیت پرونده ات رو بررسی میکنه.

من نظرم اینه همسرت پیش دکتر بره و تحت نظر باشه اما از ابتدای درمان، هر روز ژل رویال مصرف کنه. تنها چیزی ک روی همه ی مردها تاثیر داره وقتی مشکل جدی و بزرگ نباشه ژل رویال تاثیرش خیلی زیاده و وقتی ک مشکل اساسی و جدی باشه تاحدودی تاثیر مثبت میزاره ک این تاثیر کم هم نیست.میخام بگم روی تمام مردا با هر شرایطی اثر داره... خرنوب رو ما تست نکردیم چون نه تنها قیمتش بالاس و سخت پیدا میشه بلکه برای همه موثر نیست و حتی برای بعضیا تاثیر منفی میزاره.. بخاطر همین ما اینقد زمان نداشتیم ک خرنوب رو تست کنیم ترجیح دادیم ریسک نکنیم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام به همه.

خانمهای شهرستانی ک تهران میرید درمان،میخواید چکار کنید برا این دوهفته،من ۸ ام نوبت دارم،نمیدونم چکارکنم،میترسم راهم ندن،اینهمه امپول و قرص ......

بنظرتون قبل محدودیت ها برم؟گرچه علاف میشم..

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
همونجا طبقه پایین دکتر شاکریان آزمایشگاه داره اونجا من انجام دادن دوماه پیش یک‌میلیون شد 

پس باید صبرکنم تا چهارشنبه صبح ببینم دکتر کلانتری چی میگه

ممنونم بابت راهنماییت

انشاالله که به زودی خبر مثبتیت رو بشنوم

جوابش رو باید خود کلانتری ببینه؟؟؟

مرسی عزیزم، این کارم کردم نشد😢😢😢😢 حتی با browser غیر از گوگل کروم رفتم نشد

زینب جون پیاما باز نمیشه؟ من برات پیام فرستادم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام آنا جان من امروز رفتم دکتر روز هشتمم بود سونو کرد گفت جواب نداده به اچ ام جی، روزی چهارتا می ز ...

انشالله با آمپول جدید نتیجه بگیری. دکترت بهت نگفته سینال قوی تره یا هاش ام جی؟ یعنی فقط هاش ام جی تنها داشتیم

پس باید صبرکنم تا چهارشنبه صبح ببینم دکتر کلانتری چی میگه ممنونم بابت راهنماییت انشاالله که به زود ...

مرسی فدات شم کاری نکردم ک ن جوابشو باید ببری پیش خوده شاکریان