2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045241 بازدید | 684441 پست
پارسال پرسیدم برا هرامپول که بیان خونه ۲۵ وهزینه اژانس هم باخودم 

بابا چه کاری خودت بزن من دفعه دوم ای وی اف مه خودم میزنم همشو اصلا تو زندگیمم امپول نزده بودم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
والا من خودمم الان عملا فراریم.....  خخخخخخخ.....  چه قدرم با دو تا بچه فرصتش پیش میاد!! ...

فکر کنم یه تایمی کوچولوهات بخوابن شما و همسرتم از خستگی ترجیح بدین بخوابین 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله بزودی بچه گلتو بغل می کنی. ملسی خوبم دارم ال دی میخورم  از چهارشنبه بولسرین شروع می ک ...

ممنون عزیزم من یکم اینسری پر رو شدم خخخ دوتامیخوام ازخدا. 😁😂😂😂

بوسرلین چیه؟ تاحالا نخوردم انشالله که واست همه چی اوکی باشه عزیزم. راستی با دکترت خواستی چسب جنین روهم بگو منم اینبارمیخوام بگم خدابخواد

همون داروخونه ابن سینا داشت بایه بسته دوفاستون ویه بسته ازیترومایسین شد ۲۱۰۰۰۰۰حالا نمیدونم دوفاستون ...

نگران نباش حتما دکتر صلاح دونسته که نوشته ،منم اطلاع ندارم برای چی تجویز میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دقیقا منم نگاه نمی‌کنم هیچوقت به امپول زدن توکل بخدا مرسی از جوابت و دلگرمی گلم. چهار انگشت فاصله با ...

اره عزیزم. یه روز در میون اینور اونور بزن. یه کم فاصله بده. فسقل بالاتر فسقل پایین تر. اصلا نه دردی ازش میمونه نه سفت شدنی هیچی. اصلا ترس نداره. مگه اینکه امپولو خیلی اروم وارد کنی. تازه اونم خوب خودت میبینی داره یکم درد میگیره سرعتتو بیشتر میکنی حل میشه! بعد میدونی چون ما رو تزریق تمرکز میکنیم دیگه متوجه دردش نمیشیم 😄

یکی دیگه بزنه حساس تریم

منم پنیر رو قبلا نمیدونستم.....  اما الان دیگه رعایت میکنم.....

آنا جون واقعا نمیشه . من خیلی ضعف میکنم . از طرفی هم صبحونه غیر از تخم مرغ و پنیر چیز دیگه ای نمیتونم بخورم .حالم بد میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم شما رژیم پروتئین و آب و سفیده تخم مرغ رو جدی رعایت کن و خیالت راحت باشه..... 

سلام آنا جان

من امروز رفتم دکتر روز هشتمم بود سونو کرد گفت جواب نداده به اچ ام جی، روزی چهارتا می زدم. عوضش کرد روزی دو تا پرگوریس بهم داد تا روز ۱۱. به نظرت چکار کنم که فولیکولهام زیاد بشه. سمت راستم کلا نداشت. چپمم سه تا ریز. ذخیرم ۱.۷ هست.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سمر جون بخدا انوکسا رو خودت میتونی بزنی دختر چیزی نیست توان شاء الله قراره مامان شی و نه ماه این امپ ...

یا ابالفضل این نه ماه باهامونه؟

پروژسترون چی؟

بچه ها پروژسترون در چه صورتی جاش سفت میشه؟ من دیشب همسرم انقدددد آروم تزریق کرد که دیگه کلافه شده بودم. اما الان جاش سفته. جای درستی هم زد. بین دو نقطه قبلی 😅

عزیزم همسر منم تازه یاد گرفته. بنده خدا انقد بهش فشار میاد و عرق میکنه که دلم برای خودمون کبابه 😂

دیشب زد وسط سنگممم (بخاطر پروژسترون پشتم سنگ شده) 😢😁😂 یعنی گریممم گرفتاااااا ، بنده خدااا نمیدونه دیگه کجا بزنه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍