2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
عزیزم انشالله جواب میگیری.....  ببین عزیزم من کلا اون زمان خوش خوشان بودم.....  حتی یادم ...

انشالله که بتونم استرس بزارم کنار 😊

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله عزیزم از فردا باید بزنم ولی نمیدونم امپولش خوبه یا نه

بسلامتی گلم ،میگن آمپول خوبیه ،نگران نباش ،به نظرم بهتر از سینال باشه ،راحت تونستید پیدا کنید ؟هزینه ش چقدر شد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفافا من تو خونه پیدا روی میکردم.....  خخخخخخخ.....  سخت نگیرین......  فکر کنین ت ...

سلام انا جون من زخیرم ۶.۹دکتر بهم النوا داده امپولش خوبه به نظرت روزی دوتا هم دوفاستون برایه چیه این دوفاستون زخیرم بالا گفت خیلی تحرک نداشته باش دوشنبه سنو دارم 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
۶ تامعمولا هر ۸ ساعت دو عدد میگن......  دیگه سخته از ۴ ساعت بخوری.....

فدات شم گلی جونم😙😙

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اره راست میگی ازش مسپرسم. حالابازدوشنبه قراره برم تبریز فقط واسمون ازمایش هپاتیت وایدزنوشتن

مهربون قبل پانکچر و قبل انتقال جنین باید تست کرونا بدی.البته فقط آزمایش خون مینویسن.نه حلق و بینی.برا من که اینطور بود.

خدایا شکرت  
الهی امین عزیزم, ایشالله هردومامان شیم. میگم واسه من تست کرونا ننوشتن چرا؟؟ 🤔🤔 دعاش کن عزیزم. ممن ...

نمیدونم ولی ابن سینا تا جواب تستت نیاد نمیزارن امپولو بزنی 

سلام عزیزم . من بعضی روزها حس میکنم کوچیکتر میشه و بعضی روزها میگم نه اوکیه . نمیدونم والا  ال ...

عزیزم اگه استراحت کنی یا تغییر پوزیشن بدیرفع بشه موردی نداره..... 

برا کوچیک و بزرگ شدن شکمتم اصلا استرس نگیر از این نازها دارن این ناقلاها....

جاشون و پوزیشنشون عوض میشه فرم شکم فرق میکنه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بسلامتی گلم ،میگن آمپول خوبیه ،نگران نباش ،به نظرم بهتر از سینال باشه ،راحت تونستید پیدا کنید ؟هزینه ...

همون داروخونه ابن سینا داشت بایه بسته دوفاستون ویه بسته ازیترومایسین شد ۲۱۰۰۰۰۰حالا نمیدونم دوفاستون برایه چیه؟

اتفافا من تو خونه پیدا روی میکردم.....  خخخخخخخ.....  سخت نگیرین......  فکر کنین ت ...

آره واقعا مثال جالبی زدین😅😅😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم اگه استراحت کنی یا تغییر پوزیشن بدیرفع بشه موردی نداره.....  برا کوچیک و بزرگ شدن شکمتم ...

سلام من پارسال تاپیک می اومد م بیشترزینب حون بودن شما نبودید....میشهبگید چن تا بچه دارید ؟

خانوما من چون شهرستان باید میکرو بشم تلفنی زنگ زدم به خاطر کرونا گفت دومین روز پریودت بیا 

به نظرتون قبلش برم آزمایشات رو بنویسه اصلا چه ازمایشاتی میخواد که کارم جلو بیوفته همون دوروز پریود داروهامو شروع کنم

سلام عزیزم . من بعضی روزها حس میکنم کوچیکتر میشه و بعضی روزها میگم نه اوکیه . نمیدونم والا  ال ...

عزیزم من فقط یه وقتایی دراز کشیدم میخوام پاشم زیر دلم بدجور میگیره یا موقع عطسه یعنی یه لحظه درد وحشتناک میگیره

اگه با استراحت خوب میشه نگران نباش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...