2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045236 بازدید | 684439 پست
به خاطر اینکه هایپر نشم دز داروهامو کم دادن  فولیکول زیاد داشتم ولی فقط 3 تا تخمک شد  هر ...

انشالله که مامانی عزیزم ،منتظر خبر خوبت هستیم 😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم این چه حرفیه میزنی تو؟ خیلی ناراحت میشم ها وظیفمه اتفاقاتازه حرم بودم رفتم تبرکی گرفتم بخو ...

نمیدونم چرا یهویی دلم خواست جای شما باشم .ازوقتی بهتون پیام دادم یه ریز دارم گریه میکنم .نذر کرده بودم بیام زیارت اقا .بدبختی درست همون موقع ها بود که گفتن حرم رو بستن بخاطر کرونا 

سلام عزیزم یه سوال🙈 میگم بعد از انتقال شبا بد بخوابیم ضرر داره؟  مثلا به شکم بخوابیم یا کج و ک ...

عزیزم خیلی وسواس نداشته باش اما اگه تونستی سمت چپ بیشتر بخوابو بالش لای پاهات بذار راحت باشیو اذیت نشی..... 

بقیه مدلام خوابیدی نگران نباش.... 

خلاصه ارامش مهمتره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم شماذخیرتون خیلی خوب بوده, اگه میشه ازته دلت دعاکن برای منم اینبارزیادشن وبگیرن. 😥😥😍

عزیزم ذخیره شمام خوبه..... 

من با ذخیره 1/18 ازم ده تا تخمک عالی گرفتن..... 

+ فکر کن عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@لی_لا1     @bopo     دوستای گلم شما شکمتون در چه حد بزرگ شده؟ برای من مشخص ...

عزیزم برا من تا ۶ ماه از رو مانتو نمیشد تشخیص داد باردارم..... 

یعنی انقدر مشخص نبود..... 

من کلا خیلیم وزن اضافه نکردم..... 

منم شکمم مشخص شده. چه باحال چون منم همین حس رو دارم. حتی همسرم میخواست متر خیاطی بگیره هرروز دور شکم ...

عزیزم اصلا این کارو نکن..... 

چون هی پوزیشن عوض میکنه الکی استرس میگیری..... 

مارمولکن به خدا..... 

یه بار برا من یه جوری قایم شده بود واضح حس میکردم شکمم کوچیکتر شده..... 

آخرش همسرم مرخصی گرفت بردم سونو تا خیالم راحت بشه..... 

حالا فکر کن متر بگیری دستت باید تو مسیر سونوگرافی زندگی کنی دیگه یا بری اونجا چادر بزنی...... 

اره راحته زدنش ببین من که این کار میکنم امروز, تویه سرنگ معمولی قاطی کن دوپودر ویک اب رو خب بعدسرسوز ...

https://m.youtube.com/watch?v=1Qw7gWaen1k

این لینک نحوه ی  تزریق آمپول پرگوریس هست تو یوتیوب. خیلی خوب نشون داده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خواهش میکنم گلم.   لطف داری. فعلا امروز میرم ویزیت ببینم چی میگه.استرس دارم.دو سه روزه ویارم ...

حالا دیدی؟؟؟؟ 

به خدا خدام تو کار ماها مونده..... 

عوق میزنیم نگرانیم..... 

نمیزنیم نگرانیم..... 

حالا بذار حرکاتش شروع بشه..... 

ملق بزنه نگران میشی..... 

نزنه نگران میشی.... 

داستان داریم ما به خدا..... 

مامانا کلا انگاری اسطوره نگرانین...... 

سلام دوستان. میخواستم بپرسم برای شروع سیکل ivf اولین مراجعه بهتره روز اول پری باشه یا روز سوم؟؟ شر ...

روزه اول تا سوم.... 

فرقی نمیکنه کدوم باشه....