2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  دختر گل اعتماد کن به دکترت، قطعا بهترین درمان رو برات نوشته عزیزم، من که متخصص زنا ...

چشم عزیزم حتماقربونت برم مرسی. 😁😁😁ازهول واسترس گفتم بشمام بگم تاییدیه بگیرم. 😂

خوبی گلم؟ چشمت کامل خوب شد؟ گل پسرچطوره؟ 

چشم عزیزم حتماقربونت برم مرسی. 😁😁😁ازهول واسترس گفتم بشمام بگم تاییدیه بگیرم. 😂 خوبی گلم؟ چشمت ک ...

عزیزمی، خدا رو شکر، آره داره برطرف میشه هموراژی دیگه چیزی نمونده

گلی ما هم خوبه 😍😍😍😍 کلی وروجک شده، دوست داره همش ببرمش پارک

عزیزم با خیال راحت دل سیر گریه کن، بذار خالی بشی، نه اثری نداره گلم ان شاالله که حال مامان هم خوب م ...

واقعا؟؟ پس اگرضررنداره من بشینم گاهی خودموخالی کنم بغضم میگیره خیلی وابستشم وشرمنده محبتاش. 

کاش روزی منم مادرخوبی مثل اون باشم. 

مادرم خودش نگران یاناراحت نیست ناراحتیش ازاسترس منه, من بیشترناراحتم. 😊

انشالله عزیزم اح این استرس رو کنترل کنم خوبه, بنظرت واسه تپش قلبم پروپرانول بخورم؟  ازیه طرفم ...

نگران مامانت نباش گلم ،فکر نمیکنم عمل سختی باشه ،فعلا به مامان شدنت فکر کن 😍😍در مورد قرص برای تپش قلب هم من اطلاعی ندارم عزیزم ،ولی به نظرم چیزی رو سرخود مصرف نکن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم راستی جنین ها چی شد؟ 

جنین هاروز ششم گفتن بلاست نشدن نوبت گرفتم رفتم‌پیش جنین شناس گفت احتمالا مشکل از اسپرم بوده گفتم ممکن نیس از تخمک باشه گفت تخمکا ظاهرشون سالم بود دیگه داخلشو خبرنداریم.گفت چون ازواسپرم هست نمیتونیم روش ازمایش کنیم که ۱۰۰درصد بگیم.فقط ویتامین دی و سپتوم و الپیک داد مصرف کنه دوباره تخمک کشی کنیم گفت اگه جواب نداد دیگه فایده نداره.میگه ممکنه بعضی از فاکتورهای اسپرم ازبین رفتن که جنین ها ضعیف هستن

یا رب العالمین
عزیزمی، خدا رو شکر، آره داره برطرف میشه هموراژی دیگه چیزی نمونده گلی ما هم خوبه 😍😍😍😍 کلی وروجک ...

خداروشکر کلی دعات میکردم بس مهربونی تو. 😍😍😍

ایییی جان دلم عشق خالشه, اگرافتخاربدی منم خالش خواهرندارم. 😘ماسک بزنیدیه پارک خلوت ببر برگشتین لباس بشور وخودشم حموم کن بزاربچه زندگی کنه دیگه این کرونا باما هست حالا حالاها

واقعا؟؟ پس اگرضررنداره من بشینم گاهی خودموخالی کنم بغضم میگیره خیلی وابستشم وشرمنده محبتاش.  ک ...

آره گلم راحت باش، آدم بغضش رو نگه داره اذیت میشه

ان شاالله نوه که آوردی براش کلی خوشحال میشه 

عزیزم فدای تو بشم اینو بارها گفتم همیشه به دکترتون اعتماد کنین، و دکتری انتخاب کنین که بهش اطمینان دارین، تو فضای مجازی منو ندیده و نشناخته، فقط در حد رفع ابهامات بپرسین، اونم اگر بلد باشم جواب میدم حتما 

نگران مامانت نباش گلم ،فکر نمیکنم عمل سختی باشه ،فعلا به مامان شدنت فکر کن 😍😍در مورد قرص برای تپش ...

باشه عزیزم سعی میکنم, انشالله دعاکن مادرشم اینبار منم بخدا واسه همتون هروزه صلوات میفرستم ودعامیکنم. 

زنگ میزنم ازمطب دکتره میپرسم دارو رو ولی بنظرم نذاره چون دارو زیاد دارم خودم. شمادرچه مرحله ای هستی؟ 

نه گلم سینافکت بوسرلین هست  شبیه هم عمل میکنن ولی دوز متفاوت و تعداد تزریق متفاوت دارن

مرسی زینب جون ،دعا کن که یه فکری به حال ما شهرستانی ها بکنن ،دیروز با رویان تماس گرفتم ،گفتن هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده ،گفتم خوب اگر نشد امکانش هست که من ماه دیگه دوباره همین داروها رو ادامه بدم گفت آره ولی باز باید سونو بشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من دوماه پیش گرفتم ازتهران دیگه تموم کردن بقیه اش پرگوریس دارم

اهان 

نگران مادرت نباش من خیلیا شنیدم رحم شون را برداشتن مشکلی ندارن انشالله باردار شدی مادرت هم اکه نیازبود عمل میکنه دوتایی نی هاتو بزرگ میکنید

یا رب العالمین
جنین هاروز ششم گفتن بلاست نشدن نوبت گرفتم رفتم‌پیش جنین شناس گفت احتمالا مشکل از اسپرم بوده گفتم ممک ...

ای بابا چه قدر بد شد 😢😢😢😢 

گلم دقیقا درست گفته، مشکل از اسپرم هست 

فقط یه چیزی آزمایش های مربوط به آزواسپرمی رو انجام دادین؟ انسدادی هست یا ژنتیکی؟

آره گلم راحت باش، آدم بغضش رو نگه داره اذیت میشه ان شاالله نوه که آوردی براش کلی خوشحال میشه  ...

ممنون اره بخاطر روحیه مادرم فقط ازخدا میخوام اینبارمادرشم خیلی غصه منوداره. چشم قربونت برم زینبی جان به این دکتره اعتماد دارم خوبه خودشم دیگه مطبه ودولتی نیست اطمینان دارم فقط یکم هزینه هاش سنگینه

باشه عزیزم سعی میکنم, انشالله دعاکن مادرشم اینبار منم بخدا واسه همتون هروزه صلوات میفرستم ودعامیکنم. ...

منم فعلا گیر افتادم به خاطر محدودیت ها ،نمیدونم قراره چی بشه ،سیکلم بلنده ،قرار بود سه شنبه هفته آینده ویزیت بشم برای داروهای اصلی ولی ظاهرا قراره از شنبه جادههای تهران رو ببندن