2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045279 بازدید | 684446 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاء الله بارداری خوبی داشته باشی.. جایی که من رفتم دکتر سونوگرافیست بود، هزینه یک و پونصد، حدودا ...

میشه دقیقا اسم‌و ادرسشو بگی عزیزم؟بله من همچنان تهوع و حساسیت شدید به بو و....دارم.خدا نی نی هاتو حفظ کنه عزیزم.

ان شاء الله بارداری خوبی داشته باشی.. جایی که من رفتم دکتر سونوگرافیست بود، هزینه یک و پونصد، حدودا ...

راستی ستاره جون بعد اینکه غربالگری رفتی و جوابشون اومد انجام دادن براتون؟و اینکه جواب غربالگری چند روزه میاد؟

یکیش ۳ تاس یکیش ۲ تاس عزیزم

خوب منظورم اینه کلا ۵ تاست..... 

۲ تا با هم بخور ۲ تا با هم یکیم تکی..... 

حالا اینتروهرجوری راحتی ترکیب کن خیلی فرق نداره..... 

مثلا ۲ تا استرادیول

۲ تا اون یکی یادم رفت چی بود.... 

۱ دونم استرادیول که تک مونده..... 

یا اینکه دوتاییارو ترکیبی بخور از هر کدوم یکی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعدش باردار شدید 

عزیزم آره دیگه.....

من الان دو تا فرشته دارم فکر کردم میدونی دو تا کوچولو دارم..... 

اتفاقا همون پریود آخرم قبل میکروی سوم که + شد عملا یه روز بود خونریزیم اونم در حد کم و به قول شما سیاه و کم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم بنظرتون برای نشون دادن پرونده ام و مشورت پیش کدوم دکتر برم؟ مشکلم آندومتریوز(که لاپارا ...

عزیزم من از دکترای ابن سینا زیر نظر طرا زی بودم البته تو مطبش.....

در کل خیلی قبولش دارم دکتر بروزیه...... 

با روحیاتمم نسبتا سازگار بود بعنی لااقل منحس خوبی در کل بهش داشتم..... 

من حتی الانم برا چکاپهای معمولیمم پیشش میرم یه جورایی بهش عادت کردم..... 

اخه شرایط اسپرم الان هم داغون هست 

عزیزم خوب من شخصا به تقلید از دیگران که به همسراشون گرمی میدادن منم اوایل شروع درمان اینکارو کردم..... 

مورفولوژی یک بود اومد رسید صفر..... 

حرکتش صفر شد..... 

کلا داغون شد.... 

اما گرمیو که کم کردیم (چون همسرم کلا طبعش گرمه) بهتر شد..... 

تحرک بالاتر رفت..... 

مورفو دوباره یک شد.....

حالا من عسل و سیاه دونه و این قبیل گرمیجات بهش دادم این بلا رو سرش آوردم فکر کن اونارو میدادم چی میشد!!!! 

نمیگم اونا خوب نیستن اما برا کسی که طبعش گرمه اصلا خوب نیست.....