2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
سلام زینبی جان چطوری خوبی  ميگما یسوال من ایندفعه ک پریود شدم خیلی کم بودو تیره تیره ممکنه رو ...

عزیزم برا منم اینطور بود نگران نباش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کارهای خونه رو خودت انجام میدی؟ شیطونه میگه پاشو یه جارو بکش   ازدست این شیطان    

عزیزم جارو کلا ممنوع..... 

اونو محول کن به آقای پدر جان..... 

کارهای سبکتر رو خودت میتونی انجام بدی...... 

دولا راست شدن و جارو رو انجام ندی بهتره...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا کسی هست از بارداری نامید شده باشه و دکتر بهش بگه رحم جایگزین بگیر اما حامله شده باشه؟خواهش میک ...

عزیزم بله از این موردا بودن...... 

عزیزم من سینال اف استفاده نکردم ،ولی پیورگان که مصرف میکردم همینطور بود ،فکر کنم آمپولهای قلمی یک مق ...

من هر بار روی 24 تنظیم میکنم میزنم الان اندازه 4 روزه برا همین ترسیدم 

ممنون عزیزم از نگرانی درم اوردی   

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
بچه ها شما دمر میخوابید؟ من نه که انگار یه طفل نوپا تو شکم دارم، گاهی به شکم میخوابم فوری برمیگردم. ...

عزیزم ببین کلا راحت باشین اما سن بارداری که میره بالا میگن پشت نخوابین چون سنگینی وزن بچه به شریانهای خونرسانی فشار نیاره...... 

یعنی اوایلش مانعی نداره اما کلا اگا به سمت چپ بخوابین بیشتر اوقات هم برا معده تون خوبه هم برا خونریانی... 

ببینین اصلا سن جنین بالا بره و شکم بزرگ بشه بخوایینم نمیتونین رو شکم بخوابین..... 

الانو سخت نگیرین حالا برا یه لحظه رو شکم خوابیدن..... 

ممنونم از جوابت گل قشنگم...به نظرت ۶ تا استردیول رو در روز به چه شکل باید تقسیم کرد؟مثلا هر سه ساعت ...

۶ تامعمولا هر ۸ ساعت دو عدد میگن...... 

دیگه سخته از ۴ ساعت بخوری..... 

سلام گلی جون ممنونم از تاپیک خوبت....یه سوال دشتم ازت برای دلگرمی خودم میپرسم☺تو این چن سال که از تا ...

فدات عزیزم..... 

اینا چهل و خورده ای یادمه..... 

تو مطب دکتر خودمم فکر کنم یه خانوم 45 ساله که همسرش 60ساله بود فکر کنم...... 

از تخمک خودتون؟ 

چون گفتین پریود نمیشین! 

اگه اهدایی باشه که دیگه خیلی سن ملاک نیست که..... 

سلام عزیزم خوبی یادته ۲ تا استرادیول و یکی استرومارین داشتم گفتی هر ۸ ساعت بخور الان رفتم دکتر قرص ه ...

خوب یکیشون یه دونه باشه دو تای دیگه دوتایی..... 

۶ تامعمولا هر ۸ ساعت دو عدد میگن......  دیگه سخته از ۴ ساعت بخوری.....

میگم آنا جون شما فکرو خیال میکردی در مورد جنینت؟'من تا الان که ۱۳ هفته م خصوصا بعد اینکه برام ریسک بالا زدن همش فکر میکنم حال بچه م چطوره؟حرکاتش خوبه؟الان ضربان قلبش خوبه؟.خودمم خسته شدم از اینهمه فکر و خیال  

خدایا شکرت  
خانما تو تاپیکاخوندم خرنوب وگرده نخل برا اسپرم خوبه کسی استفاده کرده؟ چجور باید خورده بشه؟ @زینبی_ ...

عزیزم برا کسایی که طبعشون گرمه به شدت بده..... 

تورو خدا حواستون باشه به این مساله نزنین شرایط اسپرم رو داغون کنین چون درمانش واقعا خیلی سخته.....