2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
ای جانم 😍مبارکت باشه پس همشون گرفت انشالله یه دونه منم بگیره کار خاصی باید انجام بدم بعد انتقال؟؟&n ...

قربونت برم.من کارخاصی زیاد انجام ندادم فقط قبلش خودمونو زیاد تقویت کردیم.انشاله حتما میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غلظت خون‌هم‌داشتم الان هیچ دارویی مصرف نمیکنم نرفتم دکتر فعلا امروز قرره برم ولی نمیدونم برای چی برم ...

عزیزم میشه بپرسم چن سالته؟اخه منم یه لوله ان رو بستن و دوبار میکرو کردم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم اگر همزمان با هم بخوری آندومتر رحم به خوبی نمیتونه رشد کنه، شاید هم رشد کنه ولی تقسیم دوز، خیل ...

ممنونم از جوابت گل قشنگم...به نظرت ۶ تا استردیول رو در روز به چه شکل باید تقسیم کرد؟مثلا هر سه ساعت یع بار خوبه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام میشه پیغام دوستی منو قبول کنین یه سوال دارم خدمت تون 

چشم فدات شم قبول کردم

نگران ریداکتم عزیزم نمیدونم که چه جوریه

هیچی نیس نگران نباش ، دکترا کارشونو بلدن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم انشالله بهترینا منتظرته.....

سلام گلی جون ممنونم از تاپیک خوبت....یه سوال دشتم ازت برای دلگرمی خودم میپرسم☺تو این چن سال که از تاپیک میگذره بالاترین سنی که مامان شدن چی بوده؟اخه ۴۹ سالمه..دو ساله هم پری نمیشم...دوبار هم ای وی اف کردم ...

زینب جان ببخشید عزیزم میشه جواب منم بدی؟ من تازه وارد سیکل انتقال جنین فریز شدم سیکل لانگ بدون قرص ا ...

عزیزم نگران نباش اول از همه، پریود میشی 

بله عقب افتادن کاملا کاملا طبیعی هست 

همه چی تحت کنترله 💪💪💪💪

ببخشید هی سوال میکنم عزیزم یعنی عذر میخوام ریختن یا نریختنه مایع مرد به داخل اهمیتی نداره و فقط ارگا ...

عزیزم کاملا راحت باش گلی 

نه اون اولی اهمیت نداره، حتی ارگاسم هم نشد مهم نیست، مهم برانگیختگی جنسی هست که خون رسانی به اون محل رو بالا میبره