2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم انشالله دل هردومون شاد شه 😍😍

الهی آمین مرسی گلم همین الان اومده بودی به یادم تا از خواب بیدار شدم دعات کردم الهی خدا کمکت کنه دوست عزیز و چند روز دیگه خوش خبر باشی برامون.

در اندک من تویی فراوان یارب..
خیلی اصرار کردم که یاد بگیرن اما خب میگن دلشو ندارم .برا بیرون رفتن هم دودلم بخاطر پله ها .ممنونم که ...

گلم منم همسرم دلشو نداره اگه برای بعد انتقال بابت پله دل نگرانی داری منم مشکل پله رو دارم و میخوام دو سه روزه اول بعد انتقالمو بگم یه خانمی از درمانگاه بیاد خونم برام بزنه از بعدشم که میگن پله اگه به آهستگی و با مکث بریم موردی نداره

مگه امپول پروژسترون یخچالیه؟ اخه برای من تذکر نداده بودن

نه گلم من از داروخونه و دکتر پرسیدم یخچالی نی نزارید یخچال گفتن محیط خونه اوکیه براش تو قسمتی از خونتون بزار که خیلی گرم نباشه

سلام واسه تعيين جنسيت اي وي اف كردين منم يه دختر دارم روش تغذيه ميترسم نشه ميشه راهنماييم كنين وپاش ...

سلام عزیزم من تو مراحلشم مامان ماهکم همین جا انجام داد خدارو شکر الان بارداره 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام واسه تعيين جنسيت اي وي اف كردين منم يه دختر دارم روش تغذيه ميترسم نشه ميشه راهنماييم كنين وپاش ...

من ابن سینا میرم به نظرم همون اول یه جایه معتبر برو

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ای جانم ایرادی نداره.....  قرار نیست همه چیو بدونیم.....  اما کلا راحت باش و هر چی نمیدو ...

مرسی عزیزم 

همش میگم خوبه پرسیدم وگرنه سرخوشانه ۵تاش رو رد میکردم دوتا مونده تموم بسه هم میرفتم سونو که داروها رو شروع کنه یعنی همه چیرو بهم میزدم

خدا خیرتون بده که وقت میزارید و کمکمون میکنید

عزیزم نگران نباش به این راحتی ازاد نمیشن....  مهار کننده چی داده؟  سینافکت نداری؟  ...

دکاپپتیل داد یه نصفه زدم قبل ازینکه پریود بشم. البته خود این برند نبود ایرانیشو زدم... ولی این مهارکننده نبوده فکر کنم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈