2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
اگر تعیین جنسیت نیستی فرقی نداره 😉 😉 😉 

اصلا برای چیه این نزدیکی من روم نشد از دکتر بپرسم اخه چرا باید اینکارو کنم و اینکه دلیل گفتن دکتر اینه که عذر میخوام اون اسپر م بریزه تو رحمم اون کمکی میکنه؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر تعیین جنسیت نیستی فرقی نداره 😉 😉 😉 

سلام زینب جان خوبی عزیزم؟ چشمت بهتر شد؟ میگم من امروز روز ۸ پریودم هست دکتر بهم پردنیزولون داده و گفته دو هفته مونده به پری بعدی شروع کنم روزی دو تا بخورم ولی از دوستان شنیدم که دومین پریود بعد از پانکچر با تاخیر میاد حالا موندم از چه روزی شروع کنم بخورم که دو هفته بعدش پریود شم چون اینجوری پری منظم نیست که

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بچه ها عدسي بخورم اشكال نداره  روز دوم انتقالمم

خیلی هم خوبه بخور

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اصلا برای چیه این نزدیکی من روم نشد از دکتر بپرسم اخه چرا باید اینکارو کنم و اینکه دلیل گفتن دکتر ای ...

عزیزم میگن اسپرم که تو رحم باشه جنبن راحت پذیرفته میشه انگار عادی سازی میشه برا بدن که مثل طبیعی باشه 

اصلا برای چیه این نزدیکی من روم نشد از دکتر بپرسم اخه چرا باید اینکارو کنم و اینکه دلیل گفتن دکتر ای ...

ببین تو بعضی مطالعات دیده شده اگر قبل از انتقال نزدیکی داشته باشه خانم شانس بارداری بالا میره 

دلیلش هم گفتن احتمالا به خاطر بالارفتن خون رسانی به رحم هست 

کلا بحث خون رسانی خیلی اهمیت داره گلم برای همین تاکید میشه اصلا و ابدا استراحت مطلق نباشین خصوصا تو 24 ساعت اول 

سلام زینب جان خوبی عزیزم؟ چشمت بهتر شد؟ میگم من امروز روز ۸ پریودم هست دکتر بهم پردنیزولون داده و گف ...

سلام عزیزم، خدا رو خیلی بهتره دیگه کامل داره سفید میشه، مرسی حالمو پرسیدی 😍 😍 😍 

عزیزم شما شروع کن به خوردن، اگر یه وقت زودتر پری اومد چی؟؟ 

طبق همون حدس قبلی شروع کن، چند روز کم و زیاد شدن خیلی اهمیت نداره و جای نگرانی نیست 😉 😉 😉