2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله ایندفعه مثبت بشید و زحمت و سختیا براتون خاطره بشه فقط و آرامش به دلتون برگرده با بغل ک ...

ای جانم ان شاء الله بسلامتی .لایق باشم حتما دعات میکنم بخدا همیشه میگم خدایا به همه منتظرا اولاد سالم وصالح بده به اونایی هم که دادی خودت حافظ بچه شون باش.ان شاء الله همه انتقالی ها مثبت شن منو شما هم بین اونا 

منم مثل شمام .انگار قراره پریود شم سی ام وقت پریودمه

من همیشه ۲۶ اینا پریود میشدم ، انقد درد داشتممم ناامید شده بودم دیشب ، الان خداروشکر ارومه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام خانم ...خوبم الحمداله...نی نی ما رو چند هفته قبل ترسوند خونریزی شدید داشتم رفتم سونو گفت سر جاش ...

خب خداروشکر به خودت استرس وارد نکن ایشالا نینیت سالم میاد بغلت

به من گفت سومین پری بیا چند روز دیگه پریود میشم میشه دومین پریود بعدیش باید برم حدود یک ماه دیگه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دعاکن دفعه بعد مشکل نداشته باشیم

عزیزم ایشالا به امید خدا سری بعد جنین هات عالین🙏🙏😍 فقط حسابی خودتونو تقویت کنید ، گرمی بخورید زیاد

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
زینبی جون جالبه مرکز قبل انتقال به ما گفت از روزی که پروژسترون میزنین دیگه نباید نزدیکی داشته باشین& ...

گاهی به خاطر اینکه میترسن عفونت کنین میگن

اما اگر کسی prp کرده باشه یا تعیین جنسیت، باید با کاندوم باشه

گاهی به خاطر اینکه میترسن عفونت کنین میگن اما اگر کسی prp کرده باشه یا تعیین جنسیت، باید با کاندوم ...

زینب جون من خراش داده بودم اول ماه دکترم بهم گفت شب قبل انتقال نزدیکی داشته باشم ولی من با جلوگیری یا اینشو نپرسیدم چجوریه بنظر شما چکار کنم بهتره

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم مگه پروژسترون یخچالیه؟؟ دکتر داروخانه به ما گفت نیاز به یخچال نداره.

نه گلم یه جا دیگه هم برای یکی از دوستان توضیح دادم 

این بنده خدا خونشون خیلی گرمه واسه همین مجبوره بذاره یخچال😉😉😉