2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان.کاش اینطور باشه.از آمنیو میترسم.به خاطر احتمال سقط.ممنون لی لا جان

فدااات عزیزم. اصلا قاعده اش اینه مگر اینکه دکتر تشخیص دیگه ای بده، همیشه اول آزمایشات غیر تهاجمی انجام میدن. ملیکا جان تهرانی؟ هنوز پیش دکترت نرفتی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
برا ماهم دعا کن انشالله ک تا آخرش مشکلی پیش نیاد نی نی هاتو بغل کنی  بعدو قبل از انتقالت کار خ ...

چشم حتما.تهوع و ویار زیاد دارم همش میگم انشاله قسمت همه ی منتظرا تا بدونن چقدر سخته😂قبل تخمک کشی هم خودم هم شوهرم کاملا داروی تقویتی و غذای خوب و بدون سرخ کردنی و پیاده روی داشتیم.حتی روز انتقال هم توپارک جلوی مام پیاده روی کردم نیم ساعت.فک کنم خیلی موثر بود

ممنونم عزیزم ،حالا فردا زنگ میزنم رویان ببینم نظرشون چیه ،ولی به قول شما ای کاش برای ما مشکل تردد وج ...

آره واقعا خدا کنه یه آدم دلسوز باشه 

با اینترنت میشه نامه فرستاد کاری نداره، فقط یه نفر دلسوز میخواد 

زینب جان دیروز برات پیام دادم.رفتم آزمایش غربالگری ریسک بالا زده.خیلی نگران شدم.البته کاری هم از دست ...

عزیزم نگران نباش به خاطر سن زده ریسک بالا و ivf 

اگر بتونی عکسش رو بفرستی خوبه

والا تمام پیام های خصوصی من غیب شدن و بالا نمیان😢😢😢😢 خیلی ناراحتم 

مرسی عزیزم بعد اخلاقشون خوبه؟ یا محیط کیلینیک امید چی تمیز و‌خوبه؟

تو زمینه پزشکی و درمان همه چیز تمیز و استاندارد با بهترین امکانات..

اخلاق متاسفانه خیلی عالی نیست کلا کادر بداخلاقی دارند و دکتر هم گاهی خیلی بداخلاق میشه..ولی ازمایشگاه مجهز و جنین شناس خوبی دارند..

مرسی عزیزم شما مریضشی؟؟ میخوام بدونم الان مریض قبول میکنه چجوریه  

بله عزیزم مریضشم نمیدونم مریض قبول میکنه الان یا نه تماس بگیر با اون شماره ها یا ایمیل بزن یا اینستا اگه خاستی زنگ بزنی یکشنبه دوشنبه چهارشنبه زنگ بزن

انشالله ک زایمان راحتی داشته باشه و بچشو بغل بگیره خودشم زود زود خوب بشه بحق علی 

ممنون 

مادرمم ازش گرفته حالامنم دیروز خونه مادرم بودم معلوم نیس تاچندروز دیگه بقیه مونم گرفتیم یانه.بچه بیچاره را نمیدونیم چکارکنیم نگیره

یا رب العالمین
والا زینب جان باید خودمو از پشت بوم پرت کنم پایین به خاطر بی خیال بودنم.شوهرم سرماییه.چندباری پکیجو ...

🤣🤣🤣🤣 از این به بعد بیشتر دعواتون میشه 

آخه آدم باردار انگار خودش یه پکیج سرخود داره و همش داغ میکنی 🤪🤪🤪