2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
انشالله ک تو نگرفتی تا میتونی چیزایی ک طبع گرم دارن بخور این چند روزو ب مامانتم بگو انشالله بچه نمیگ ...

بچه را اوردن خونه ازمادرش یوقت بگیره اخه بچه را که نمیشه دورش کرد مامانم هم که علایم داره که میخواد مواظبشون باشه شوهرش هم که معلوم نیس یوقت اونم گرفته.اینقدر بهش گفتن رعایت کن همه کاری میکرد وهمه جامیرفت بخیال خودش رعایت میکرد الان همه راگرفتار کرده

یا رب العالمین
عزیزم پروژسترون زیر 30 و انوکسان زیر 25 باشه اوکیه پستو داروخونه بعید میدونم دما بالاتر از این دما ب ...

پس چرا داروخانه به من گفت انوکساپارین یخچالی نیس، شما میگی زیر 25 باید باشه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا خدا کنه یه آدم دلسوز باشه  با اینترنت میشه نامه فرستاد کاری نداره، فقط یه نفر دلسوز ...

انشالله که بشه ،توکل بر خدا

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا آنا جون.من انگار خیلی بیخیالم.من چون دیدم تو داروخانه این داروها بیرون میشه.منم گذاشتم یه گوشه ...

منم آنوکسا رو گذاشتم بیرون 

یعنی داروخونه ایه گف بزار بیرون مشکل داره مگه؟

خداجونم شکرت       
دوستای گلم من فردا انتقال دارم ممنون میشم اگه واسم دعا کنید همین یه دونه جنین رو دارم 🌺🌺🌺

انشاالله همه چی عالی باشه عزیزم و همین یدونه جنین بشه نی نی ناز و شیطون 

💓💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چی بگم  من خودم سری اول که درد پریم زود شروع شد مثبت بودم  خوبه که به هم انرژی مثبت بدیم ...

گلم منم انرژی منفی ندادم اصلا قصدم این نبود سو تفاهم نشه. 

ایشاالله تک تک منتظرای اینجا حس مادریو تجربه کنن

گلم منم انرژی منفی ندادم اصلا قصدم این نبود سو تفاهم نشه.  ایشاالله تک تک منتظرای اینجا حس ماد ...

وایی ببخشید منظورم این نبود 

😂😂😂😂

فقط خواستم تجربه خودمو بگم آخه تو دوستام اینطوری بوده 

گفتم بزار انرژی مثبت به اون دوستمون بدم که درد پری داره 😍😘

خداجونم شکرت       
بچه را اوردن خونه ازمادرش یوقت بگیره اخه بچه را که نمیشه دورش کرد مامانم هم که علایم داره که میخواد ...

باید تو خونه رعایت کنن ماسک بزنن تا خوب بشن   نمیدونم از شیر دادن ممکنه بگیره یا ن ولی من دختر عمم گرفت خودش پرستار بوده گرفت بچشم شیر می‌داده ولی تو خونه همیشه ماسک میزد خداروشکر الانم خوب شده دیگه نگرفتن

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
تو زمینه پزشکی و درمان همه چیز تمیز و استاندارد با بهترین امکانات.. اخلاق متاسفانه خیلی عالی نیست ک ...

شما بیمارستان بهمن میری؟ یا مطب؟ من خودم بهمن میرفتم پیش دکتر عابدی دو بار منفی شدم یعنی بتا رفت بالا افت کرد الان میخوام برم پیش عارفی نی اخر انتقال بدم