2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045236 بازدید | 684439 پست
سلام عزیزم. من ۳۴۰۰ هزینه سلفریم شد. فکر کنم ۱۹۰ تومن هم آزمایش غربالگریم. سونوی ان تی قیمتش یادم نی ...

ممنونم..🙏🏻🙏🏻⚘⚘⚘

وااای چقدر زیاد😱

خدا رحم کنه...

امیدوارم به سلامتی به وقتش بغل بگیری کنجدت رو🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریداکت کردین؟یاهنوز مونده؟چشم حتما.منم مثل شما شدم.واسه من تو ۹هفته سومی دیده شده.کجا میخایین ریداکت ...

چه جالب تو هفته ی نهم؟؟الان هفته ی چند هستید؟ انتقالتون چه تاریخی بود؟

من ریداکت کردم حدود ده روز دیگه باید برم برای سونو سلامت اون دو تا قل باقیمونده و بررسی جنین ریداکت شده..

برام دعا کن🙏🏻

ممنونم..🙏🏻🙏🏻⚘⚘⚘ وااای چقدر زیاد😱 خدا رحم کنه... امیدوارم به سلامتی به وقتش بغل بگیری کنجدت ر ...

فدااات عزیزم. همچنین کنجدات رو 😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من ۵ ماه لب به سردی نزدم حتی مرغ کاهو خیار گوجه فقط و فقط گرمی غذا های گرم میوه های گرم عسل سیاه دون ...

انشا... که تو همین روزا میشه🙏 میگن رحم زیادی گرم باشه، اسپرم یا جنین را میسوزونه😔 همچی اعتدال. من سی سال فقط سردی خوردم و لب به گرمی نزدم تازه فهمیدم چه قدر بلغم بده و گرمی چقدر برای سلامت و جوانی بدن خوبه

عشقم منم روز چهارم منم درد پریودی رو دارم میره و میاد پرسیدم میگن بخاطر داروس 

چی بگم 

من خودم سری اول که درد پریم زود شروع شد مثبت بودم 

خوبه که به هم انرژی مثبت بدیم 

ولی حرف شمام درسته اکثرا عوارض پروژسترونه

خداجونم شکرت       
ممنون  مادرمم ازش گرفته حالامنم دیروز خونه مادرم بودم معلوم نیس تاچندروز دیگه بقیه مونم گرفتیم ...

انشالله ک تو نگرفتی تا میتونی چیزایی ک طبع گرم دارن بخور این چند روزو ب مامانتم بگو انشالله بچه نمیگیره و چیزیش نمیشه

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

دوستان برای ساک بیمارستان چه لوازمی ضروری هستش ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چشم حتما.تهوع و ویار زیاد دارم همش میگم انشاله قسمت همه ی منتظرا تا بدونن چقدر سخته😂قبل تخمک کشی هم ...

انشالللله. انشالله قسمت هممون بشه حالت تهوعشم ب جون می‌خریم بدتر از انتظار ک نیس😂

مراقبت خودتو کنجدت باش تو این اوضاع

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
چه جالب تو هفته ی نهم؟؟الان هفته ی چند هستید؟ انتقالتون چه تاریخی بود؟ من ریداکت کردم حدود ده روز د ...

اره عزیزم.الان ۱۰هفته و۲روزم.یک مهرانتقال دادم.سخت بود ریداکت؟درد داشت؟بی حس کردن؟پیش کدوم دکتر انجام دادین.هفته ی چند ریداکت شدین؟میشه کامل برام توضیح بدین.خدا بچه ها تو حفظ کنه عزیزم