2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
هم واسه خودم سخت میشه هم اینکه احتمال مشکلات دیگه خیلی زیاده به ریسکش نمی ارزه.حتی جون خودمم تو خطره

آها که اینطور 

انشاءلله هر چی صلاحه 

ولی خودمو میزارم جات چقد با مزست سه قلوو 😍😍😍😍

ای جونم خیلی خوشحالم برات 

خدا حفظتون کنه 😍

خداجونم شکرت       
قربونت برم دعا کنین همه چی خوب پیش بره

عزیزم شما که دوقلووو داشتین😍😍 وای چقد هیجان انگیز😁😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی زحمت بهم میگی دارو چی بهت داده ببین اگه گونال رو کیفیت تاثیر داره اونو پیدا کنیم بزنیم من دکترم ب ...

من خودم بشخصه چون ذخیره تخمدانم ممه سینال جواب نداد سری قبل اینبارگونال گیراوردم وپرگوریس هم خوبه. 

قبلشم فرتیل اید واوابوست. 

انشالله نتیجه مطلوبی بگیری عزیزم

الهی عزیزم   ان شاالله به سلامتی.استرس نداشته باش.ان شالله که خدا کمکت میکنه تو این راه.توکل ب ...

انشالله عزیزم, نمیدونم چمه هم عجله دارم واسه مامان شدن هم استرس زیاد. کاش یه داروبدن کم بشه.راستی دکترجنین شناس اون مرکز شماخوبه؟ اطلاعی داری؟ 

بچه ها من روز 3 انتقالم میگم عیبی نداره من به سوپم آبلیمو میزنم  مشکلی نداره ؟

علائم نداری؟؟ 

من لیمو تازه میخورم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم خوب متاسفانه چکاپها گام به گام انجام میشه اما شما بنا رو بذارین رو سالم بودن جنیناتون انشالله ...

نه دیگه جنین ندارم سری قبل فقط یک جنین تشکیل شد. 

دیگه بازمیخوام اینماه پانکچربشم خداکنه خوب باشه

نه چه علائمی تازه روز سومم 😄 شما هم انتقال دادین؟

اره من روز پنجمم ، از روز سوم علائم پریودی میاد و میره ، شبا ساعت ۳ نصف شب🤔😐😂 از دردش بیدار میشم

عزیزم اشکال نداره استرادیولت همزمان با قرص های دیگه بشه  چون خیلی تقسیم دوزش تاثیر داره میگم&n ...

مرسی عزیزم ان شاءالله 😘😘 خدا گل پسرتو برات حفظ کنه عزیزم🥰🥰

عزیزم خیلی خیلی دعام کن مامان بشم😍